Kom je abonnement afhalen om RAFC-Zulte Waregem bij te wonen!

Mededeling 29 juli, 2022

Voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen is het belangrijk dat abonnees hun nieuwe abonnement hebben afgehaald. De Ticket Corner is daarom morgen (zaterdag 30/07) extra geopend van 12u tot 18u. Kan jij zelf niet naar de Ticket Corner komen? Dit seizoen kan je abonnement afgehaald worden met een volmacht!

Op wedstrijddag is het niet mogelijk om abonnementen af te halen. Abonnees die de wedstrijd tegen Zulte Waregem willen bijwonen moeten hun abonnement dus ten laatste op zaterdag 30/07 afhalen in de Ticket Corner.

De openingsuren van de Ticket Corner voor de maand augustus worden later gecommuniceerd.

Laad jouw RAFC-abonnement of RAFC Cashless Card op via de RAFC-app

Betalen in het Bosuilstadion kan enkel én alleen met jouw RAFC-abonnement of met een RAFC Cashless Card, met cash geld betalen is niet mogelijk.

Jouw RAFC-abonnement geldt ook als een RAFC Cashless Card!

Link jouw RAFC-abonnement aan jouw ONE-account in de RAFC-app en laad jouw kaart rechtstreeks op in diezelfde RAFC-app.

RAFC ABONNEMENT OPLADEN

Woon jij de wedstrijd als niet-abonnee bij?

Een RAFC Cashless Card kan je aankopen in één van de oplaadpunten in het stadion. Heb je al een RAFC Cashless Card? Link deze aan jouw ONE-account in de RAFC-app en laad jouw kaart rechtstreeks op in diezelfde RAFC-app.

RAFC CASHLESS CARD OPLADEN

RAFC beveelt aan om jouw RAFC-abonnement of RAFC Cashless Card thuis op te laden via de RAFC-app om wachtrijen in het stadion te vermijden.

Praktische informatie
Kom jij naar de Bosuil? Op deze webpagina vind je alle praktische informatie!