Koop vanaf vandaag het Vic Mees-boek!

Nieuws 6 november, 2022

Volgende vrijdag, 11 november, is het tien jaar geleden dat RAFC-legend Vic Mees overleed. Zoals eerder gemeld, wil onze club die verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Zo is vanaf vandaag, ter gelegenheid van onze laatste thuismatch vóór 11 november, het Vic Mees-boek te koop via onze webshop én in onze fanshop! Passeer dus zeker langs de fanshop en bemachtig de ultieme hulde aan Mister Antwerp! Een must have voor elke fan van Rood-Wit!

Heb je het boek op voorhand besteld? Dan krijg je het, mét jouw naam erin vermeld, binnenkort thuis opgestuurd.

Naast het boek en een exclusieve podcastaflevering die volgende week verschijnt, kan je vanaf zaterdag 12 november ook de tijdelijke tentoonstelling bezoeken over het leven en de carrière van Vic Mees. Een inspirerende expo voor jong én oud!

De buste van Vic Mees, de cap met de 68 sterretjes voor evenveel interlands, een wedstrijdbal uit 1952, wedstrijdshirts, voetbalschoenen, prachtige foto’s en natuurlijk zijn Gouden Schoen; dat allemaal en nog veel meer unieke objecten kan je komen bewonderen.

Ook de locatie van de tentoonstelling is uniek: de RAFC-kleedkamer in de catacomben van Tribune 1!

Om zeker te zijn van je bezoek moet je van tevoren een ticket kopen. Daarbij moet je aangeven op welke dag je de tentoonstelling wilt komen bezoeken. Ga naar https://tickets.rafc.be/ en boek er nú al je ticket.

Een ticket voor de expo kost 5 euro. Jongeren tot en met 16 jaar krijgen gratis toegang. De tentoonstelling kan je bezoeken tijdens de volgende vijf dagen. Tot dan!