Laatste 350 tickets Eintracht Frankfurt - RAFC te koop!

Nieuws 20 november, 2021

Voor de Europese uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt zijn er 2000 tickets beschikbaar gesteld. De ticketprijs bedraagt 30 euro (inclusief 2 euro administratiekosten). Hiervan zijn reeds 500 tickets verkocht door de club en waren er 1500 voorzien voor de FASC. Hiervan zijn nog 350 tickets over en worden vandaag om 16 uur nog online aangeboden door de club via https://tickets.rafc.be/.

Deze tickets zijn beschikbaar voor zowel abonnees (B2C én B2B) als niet-abonnees. De verkoop verloopt via het First come, First served-principe.

Aangezien we als club fysieke tickets ontvangen van Eintracht Frankfurt, moet je jouw ticket komen afhalen aan onze Ticket Corner. Dit kan enkel op onderstaande momenten én met de bevestigingsmail die je ontvangt na de online aankoop van je tickets.

 • Maandag 22/11 (16u-20u)
 • Dinsdag 23/11 (16u-20u)
 • Woensdag 24/11 (16u-20u)

Let op!

Je kan enkel een ticket aankopen indien je beschikt over een geldig ONE-account mét gekoppelde eID. Per order kunnen er maximaal 4 tickets worden aangekocht. Deze tickets kunnen ook enkel toegewezen worden aan unieke gebruikers met een geldige ONE-account met gekoppelde eID.

Na een succesvolle aankoop, ontvang je een orderbevestiging per mail. (Kijk zeker ook jouw spambox na). Enkel met deze bevestigingsmail kan je jouw tickets ophalen aan de Ticket Corner. Het volstaat dat 1 persoon van hetzelfde order de tickets komt ophalen. De tickets worden overhandigd op vertoon van de bevestigingsmail van het order.

Belangrijke bijkomende informatie

 • Er is geen combiregeling van kracht. Vanuit de club wordt er geen vervoer georganiseerd. Iedereen moet op eigen houtje de verplaatsing naar Frankfurt maken.
 • De QR-code in de CovidSafeBE-app is niet geldig in Duitsland. U dient dus uw COVID-certificaat op te vragen en te printen voor vertrek. (Meer info hierover op https://www.vlaanderen.be/covid-certificaat)
 • Voor volwassenen is enkel een vaccinatiecertificaat of een herstelcertificaat geldig om toegang te verkrijgen tot het stadion. Een antigenentest - of PCR-test volstaat dus niet.
  • Kinderen jonger dan 7 jaar kunnen vrij het stadion betreden
  • Voor jongeren van 7 t.e.m. 17 jaar is minimaal een antigenentesten of PCR-testen vereist.
 • Dit alles is onder voorbehoud van eventuele maatregelen die beslist worden door het Overlegcomité.