Ligna Hout verlengt partnership met RAFC tot 2026

Nieuws 6 juni, 2024

Ligna Hout is al meer dan 75 jaar dé houtspecialist voor haven en industrie. Zo begon ook het verhaal tussen Ligna Hout & RAFC: met materialen voor onze tribunes. En intussen is Ligna Hout al meer dan 25 jaar onlosmakelijk verbonden aan RAFC als zeer gewaardeerde, trouwe partner. En dat partnership wordt ook in de toekomst nog verder gezet: Ligna Hout verlengt zijn partnership tot 2026!

“Van jongs af aan ben ik trouwe supporter van dén Antwerp. Ik geniet ervan om de laatste decennia als zaakvoerder van Ligna mee te groeien met deze mooie club. We kijken er naar uit om onze klanten, vrienden & collega's de komende jaren de unieke Bosuilervaring verder te kunnen aanbieden in onze Ligna-loge“, aldus Sven Van Loon, CEO van Ligna.

Tom Aerts, Strategic Partnerships Lead van RAFC, kadert: "Bovenop het bestaande partnership verbond Ligna zich de voorbije seizoenen ook aan de documentaire Den Dubbel én aan de voorbije twee bekerfinales als partner. Deze inspanningen tonen de verbondenheid en connectie tussen Ligna en onze club."