Alle informatie over onze thuiswedstrijd vs Lillestrøm SK (11/08)

Nieuws 3 augustus, 2022

In de komende week werken onze Reds drie wedstrijden af: de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Conference League op donderdag 04/08 in en tegen Lillestrøm SK, de competitiewedstrijd tegen OH Leuven op zondag 07/08 en de terugwedstrijd op donderdag 11/08 in het eigen Bosuilstadion tegen Lillestrøm SK. In deze communicatie willen we jullie duidelijkheid brengen omtrent de ticketinformatie voor al deze wedstrijden, zowel voor abonnees als voor de vrije verkoop.

Donderdag 04/08 I Lillestrøm SK - RAFC I aftrap om 19:00

De ticketverkoop voor deze Europese verplaatsing is afgelopen. Zowel de heen- als terugwedstrijd zullen uitgezonden worden op VTM: ontdek meer!

Zondag 07/08 I RAFC - OH Leuven I aftrap om 21:00

Wil jij als abonnee deze thuiswedstrijd bijwonen? Dan is het belangrijk om jouw abonnement af te halen. De openingsuren van de Ticket Corner vind je hier. Kan jij zelf niet naar de Ticket Corner komen? Dit seizoen kan je abonnement afgehaald worden met een volmacht! Op wedstrijddag is het niet mogelijk om abonnementen af te halen.

De losse ticketverkoop voor deze wedstrijd loopt nog tot uiterlijk zaterdagavond 23u59 via tickets.rafc.be, tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Controleer of jouw ONE-account gekoppeld is met jouw identiteitskaart via one.rafc.be. Op wedstrijddag worden er géén tickets verkocht.

Als logehouder, loungehouder of B2B-klant hebt u een aangepaste communicatie ontvangen.

Donderdag 11/08 I RAFC - Lillestrøm SK I aftrap om 19:30

Deze wedstrijd is enkel toegankelijk met e-tickets en dus niet met het abonnement. Tickets voor deze Europese wedstrijd worden verkocht aan €10 per stuk op T3 en de onderste ring van T4. De ticketprijs voor T1 en de bovenste ring op T4 bedraagt €12. Kinderen (-16) betalen telkens de helft.

Tijdens Europese wedstrijden geldt het safe standing-principe, waardoor er géén staanplaatsen beschikbaar zijn en er een beperkte capaciteit van toepassing is. Daarom zal er voor abonnees een voorrangsperiode gelden. Geen zorgen: er is plaats voor iedere abonnee die tijdens de voorrangsperiode zijn/haar ticket aanschaft!

De voorrangsperiode voor abonnees gaat meteen van start en loopt tot en met zondag 07/08 (23u59) via tickets.rafc.be.

Na afloop van de voorrangsperiode voor abonnees wordt de losse ticketverkoop voor iedereen met een ONE-account geopend. Voor deze wedstrijd geldt er een restrictie op de aanmaakdatum van jouw ONE-account. Alleen ONE-accounts ouder dan 15/06/2022 zullen tickets kunnen aankopen. Controleer op voorhand of jouw ONE-account gekoppeld is aan jouw identiteitskaart via one.rafc.be. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht.

De openbare ticketverkoop start op maandag 08/08 (00u00) via tickets.rafc.be.

Belangrijk: e-tickets dienen afgedrukt te worden! Zo vermijd je eventuele problemen, de mogelijke wachtrij aan de Ticket Corner en een extra kost van vijf euro indien het ticket ter plaatse geprint dient te worden.

Informatief: Onze thuismatch tegen Lillestrøm SK zal zonder bezoekende fans gespeeld worden. De UEFA heeft Lillestrøm SK immers gestraft voor het gedrag van enkele van haar supporters tijdens de wedstrijd in Finland, in de vorige ronde. Noorse fans smeten toen plastic bekertjes op het veld en er werd ook pyrotechnisch materiaal gebruikt. Twee zaken die de UEFA niet tolereert.

Als logehouder, loungehouder of B2B-klant hebt u een aangepaste communicatie ontvangen.

Overzicht

donderdag 04/08 om 19u00: Lillestrøm SK - RAFC
> ticketverkoop loopt tot en met woensdag 03/08 om 13u30
>> tickets.rafc.be

zondag 07/08 om 21u00: RAFC - OH Leuven
> alle abonnees die deze wedstrijd willen bijwonen moeten hun abonnement in de Ticket Corner afgehaald hebben
> openbare losse ticketverkoop loopt tot uiterlijk zaterdag 06/08 (23u59)
>> tickets.rafc.be

Als logehouder, loungehouder of B2B-klant hebt u een aangepaste communicatie ontvangen.

donderdag 11/08 om 19u30: RAFC - Lillestrøm SK

> voorrangsperiode voor abonnees: 03/08 (09u00) - 07/08 (23u59)
>> tickets.rafc.be

> losse ticketverkoop na afloop voorrangsperiode: vanaf 08/08 (00u00)
>> restrictie aanmaakdatum ONE-account 15/06/2022 aankoop losse tickets
>> tickets.rafc.be

Als logehouder, loungehouder of B2B-klant hebt u een aangepaste communicatie ontvangen.