Bekijk de bekerwedstrijd tussen RAFC en SK Beveren via livestream!

Nieuws 9 november, 2022

Morgenavond om 20u nemen onze Reds het in de 1/16e finale van de Croky Cup op tegen SK Beveren. In een uitverkochte Freethiel gaat The Great Old op zoek naar de kwalificatie voor de volgende ronde. Onze Reds kunnen daarvoor rekenen op de vocale steun van een 1.000-tal fans die meereizen naar Beveren. Fans die er niet bij kunnen zijn, kunnen de match volgen via livestream.

In de 1/16e finale van de Croky Cup worden slechts enkele wedstrijden uitgezonden op openbare kanalen. De wedstrijd tussen SK Beveren en RAFC komt niet op televisie. Met de toestemming van rechtenhouder ELEVEN Sports gaat RAFC de wedstrijd zelf filmen en via livestream aanbieden.

Omwille van het wettelijke kader rond de uitzendrechten zijn we als club verplicht de wedstrijd aan te bieden tegen betaling. We houden de prijs doelbewust laag: voor amper € 1 kan je SK Beveren – RAFC via livestream volgen. De wedstrijd morgen op tijd volgen? Koop dan nu je ticket in pre-order.

Let op! Er kunnen enkel betalingen met een kredietkaart aanvaard worden. Wil je de wedstrijd morgen volgen, dan kan je dat via volgende link: https://rafc.vhx.tv/events/sk-beveren-rafc-10-11-2022-20h