Losse ticketverkoop Croky Cup finale 2024

Nieuws 17 april, 2024

Donderdag 9 mei. De dag van de finale van de Croky Cup tegen Royale Union SG in het Koning Boudewijnstadion. Voor het tweede jaar op rij kleurt RAFC de Heizel Rood en Wit!

De losse ticketverkoop gaat op woensdag 17 april (13u) van start via tickets.rafc.be. Let wel: je zal enkel toegang hebben tot de ticketverkoop wanneer je ONE-account is aangemaakt vóór 15/03/2023. Per order kunnen er maximaal 3 tickets aangekocht worden. Ieder ticket moet toegewezen worden aan een ONE-account dat aangemaakt werd vóór 15/03/2023.

Er kunnen losse tickets aangekocht worden op Tribune 4 aan € 35. Er zal ook een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn op Tribune 3 aan € 70. Het stadionplan vind je hier.

Voor trouwe abonnees en aangesloten leden van de FASC was er eerder een voorrangsperiode voor abonnees van toepassing. Abonnees die geen gebruik gemaakt hebben van de voorrangsperiode kunnen ook nu tijdens de vrije verkoop nog een ticket aankopen.

We rekenen op 9 mei op de massale steun van onze trouwe fans! Via onze socials word je binnenkort op de hoogte gebracht van de meest gestelde vragen over onze bekerfinale.

__

UPDATE:

Alle plaatsen op Tribune 4 zijn uitverkocht.