Losse ticketverkoop RAFC - KAA Gent

Nieuws 2 oktober, 2021

Voor de thuiswedstrijd tegen KAA Gent van zondag 3 oktober (aftrap om 18u30) kunnen we opnieuw een losse ticketverkoop aanbieden voor staanplaatsen op Tribune 4.

Ook niet-abonnees kunnen voor deze wedstrijd een ticket kopen, mits zij beschikken over een ONE-account, dat aangemaakt kan worden via one.rafc.be.

Belangrijk: een ticket kan enkel aangekocht worden na het koppelen van je eID in je ONE-account. Voltooi eerst deze procedure alvorens je ticket aan te kopen. RAFC keurt deze nadien zo snel mogelijk goed. Een ticket aankopen kan vanaf nu via tickets.rafc.be.

Prijzen G5 wedstrijd

+18j: 25 euro
-18j: 10 euro

Je kan maximaal één ticket aankopen per ONE-account. Tickets worden ten laatste 24u voor aanvang van de wedstrijd verzonden via mail en zullen ook zichtbaar zijn in je ONE-account.

Toegang tot de tribune verloopt voor niet-abonnees op vertoon van het e-ticket én van het Covid Safe Ticket, dat je samen met je identiteitskaart steeds bij moet hebben. De ingangen zullen vanaf 16u30, twee uur voor aanvang van de wedstrijd, geopend worden.