Losse ticketverkoop staanplaatsen Tribune 4

Nieuws 22 september, 2021

Door de goedkeuring die we gisterenavond ontvingen omtrent Tribune 4 kunnen we eindelijk gaan voor een volle Bosuil. Zonet kregen we als club ook het positief advies een losse ticketverkoop te mogen aanbieden voor de wedstrijd van vanavond tegen KRC Genk.

Ook niet-abonnees kunnen voor de wedstrijd van vanavond een ticket kopen op de staanplaatsen van Tribune 4, en dit enkel online vanaf 11u tot 16u45 (4 uur voor aanvang van de wedstrijd).

Je dient wel te beschikken over een ONE-account, dat je kan aanmaken via one.rafc.be.

Let wel, een ticket aankopen kan enkel na het koppelen van je eID in je ONE-account. Het is daarom aangewezen deze procedure te voltooien alvorens je een ticket aankoopt. De ticketverkoop zal verlopen via https://tickets.rafc.be/.

Tickets kosten 25 euro voor volwassenen en 10 euro voor jongeren -16 (G5 wedstrijd).
Je kan maximaal 1 ticket aankopen per ONE-account. Tickets worden verzonden per mail uiterlijk 2u na aankoop, en zullen ook zichtbaar zijn in je ONE-account.

Toegang tot de tribune verloopt voor niet-abonnees op vertoon van het e-ticket én van het Covid Safe Ticket, dat je samen met je identiteitskaart steeds bij moet hebben! De ingangen zullen twee uur voor aanvang van de wedstrijd geopend worden.

Het stadion betreden - praktische info

Toegang tot het stadion:
Let op! Er zal enkel toegang tot het stadion verleend worden aan personen die in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket (CST).

Belangrijk: Om het stadion te betreden zijn er twee vereisten:

 1. Een geldig Covid Safe Ticket (CST) is vereist. Hoe kom je in aanmerking voor een Covid Safe Ticket?
 • Dubbele vaccinatie én...
  • 14 dagen verstreken sinds uw tweede vaccinatie met het vaccin van Pfizer, Moderna of Astrazeneca
  • 28 dagen verstreken sinds uw vaccinatie met het vaccin van Johnson & Johnson
 • Negatieve PCR test.
  Geldigheid = dag van de test + 2 dagen.
  Voorbeeld: zondag wedstrijd = pas vanaf vrijdag getest worden.
 • Negatieve sneltest via medisch geschoold personeel (dokter, apotheek).
  Geldigheid = dag van de test + 1 dag.
  Voorbeeld: zondag wedstrijd = pas vanaf zaterdag getest worden.
 • Herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.

Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een CST aanvragen. Kinderen jonger dan 12 mogen zonder bijkomende controle de wedstrijd betreden.

Toegang zal verleend worden op het vertonen van een geldige QR-code in de CovidSafeBE-app of een geldige uitgeprinte versie. Alle informatie kan je hier vinden op de website van de Vlaamse overheid (https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket).

2. Breng je e-ticket mee op wedstrijddag, indien je een ticket in losse verkoop hebt aangekocht. Print je e-ticket voor alle zekerheid af. Op die manier vermijd je een kost van 5 euro indien we je ticket ter plaatse moeten printen. Je kan je e-ticket steeds terugvinden in je ONE-account.