Maak kennis met de RAFC Business Academy

Business 1 december, 2021

Voor de eerste editie van onze RAFC Business Academy schuiven 3 partnerbedrijven aan tafel in een driedelig panelgesprek met Joost Houtman. Maak kennis met Bart Gonnissen (CEO) van Select HR, Jan Deknuydt (commercieel directeur) van J&T Autolease en Griet Neyens (business development officer) van Federale verzekering.

In de panelgesprekken die de komende weken verschijnen, snijden ze samen onderwerpen aan als ‘het nieuwe werken’, ‘duurzame mobiliteit’ en ‘verzekerd van en voor een mooie toekomst.


Macht is zilver. Invloed is goud.

Daarnaast is Peter De Keyzer expert van dienst tijdens onze Business Academy. Peter is voormalig hoofdeconoom van Petercam en BNP Paribas en is vandaag naast columnist bij de Tijd, managing partner van het strategisch communicatiebureau Growth Inc. Bovendien is hij de auteur van het boek ‘Macht is zilver. Invloed is goud.’

Peter is dus meer dan geplaatst om het over de overkoepelende onderwerpen in onze drie RAFC Academysessies te hebben. Vooraleer wij deze 3 Academysessies lanceren starten wij vandaag met onze inleidende sessie: ‘Hoe verwerk je als bedrijf invloed en waarop kan je als bedrijf allemaal invloed hebben?’

In onderstaande video leiden onze 3 partners en Peter de Keyzer de RAFC Business Academy in. #RAFC #BUSINESSACADEMY

Tijdens ons eerste panelgesprek 'het nieuwe werken' staat partnerbedrijf Select centraal met CEO Bart Gonnissen.

Hoe belangrijk is ‘human recources’ binnen de bedrijfsvoering? Zal het ‘andere’ werken onder covid een belangrijke impact hebben op onze werkplek post-covid? En hoe kan je anno 2021 op artificial intelligence rekenen om de juiste mensen aan te trekken voor je organisatie?

Bekijk het eerste en volledige panelgesprek hieronder.

Tijdens het tweede panelgesprek ‘Duurzame mobiliteit’ staat partnerbedrijf J&T Autolease centraal met commercieel directeur Jan Deknuydt.

Het vele thuiswerk zorgt voor minder kilometers van en naar het werk. Welke invloed heeft telewerk op bedrijfswagen? Zal ‘het nieuwe werken’ de leasingsformules veranderen? Blijft de keuze voor een (bedrijfs)wagen populair?

Bekijk het tweede volledige panelgesprek hieronder.

Tijdens het derde en laatste panelgesprek ‘Verzekerd van en voor de toekomst’ van deze Business Academy staat partnerbedrijf Federale Verzekering centraal.

Verzekeringen zijn een essentieel onderdeel van de economie. Op welke manier kunnen ze gemoedsrust bieden? Hoe zorgen verzekeringen voor welvaartscreatie? En waarom is solidariteit één van de pijlers waarop ons verzekeringssysteem is gebouwd?