Maak kennis met keuken- en badkamerspecialist ZeDreno

Business 16 november, 2022

Sinds dit seizoen prijkt ZeDreno als officiële partner op de LED-boarding van RAFC. Het snelgroeiende bedrijf uit Wijnegem is gespecialiseerd in badkamer-, keuken- en totaalrenovaties en staat garant voor persoonlijke service & topkwaliteit. Dankzij het partnership met RAFC hoopt ZeDreno nog verder te kunnen uitbreiden.

Vakwerk sinds 2016

Klanten kunnen sinds 2016 rekenen op het vakmanschap van Zedreno. De keuken- en badkamerbouwer renoveert met zin voor perfectie en oog voor detail. Op basis van de wensen en behoeften van de klant wordt vrijblijvend een nauwkeurige offerte opgemaakt. Na goedkeuring volgt een overzichtelijke planning met daarin duidelijke afspraken. Goede afspraken maken tenslotte goede vrienden!

Gedreven en gepassioneerd renoveren

ZeDreno heeft de volledige renovatieketen in eigen handen. De keuken- en badkamerspecialist ondersteunt haar klanten van het eerste kennismakingsgesprek tot het 3D-ontwerp tot de plaatsing. De eigen vakmensen van ZeDreno zijn bij het hele proces betrokken waardoor de klant slechts één partner nodig heeft.

Een partnership met focus op groei

Naast klassieke tv-exposure op de LED-boarding geniet het Antwerpse bedrijf van de hospitality-en netwerkmogelijkheden op de Bosuil. Doorheen het seizoen zullen The Great Old en ZeDreno samen enkele marketingcampagnes lanceren. Houd de kanalen van ZeDreno in de gaten om binnenkort deel te nemen aan unieke winacties!

https://zedreno.be/