Officiële RAFC-partners bekerfinale 2023-2024

Business 3 mei, 2024

Volgende week vindt de finale van de Croky Cup plaats. RAFC wil voor de 2de opeenvolgende keer en de 5de keer in zijn geschiedenis de Beker van België winnen. Daarvoor kan ons team rekenen op de steun van zijn trouwe fans én van deze acht main partners:

Heylen Vastgoed, al meer dan 12+1 jaar trouwe sponsor van The Great Old en dus onmisbaar als partner voor de bekerfinale. De vastgoedmakelaar heeft 22 kantoren in 3 provincies en is een one-stop-shop voor al je vastgoedwensen. Elk seizoen werken Heylen Vastgoed en RAFC nauw samen voor tal van activaties. Dat is ook naar aanleiding van de bekerfinale het geval: bezoek de stand van Heylen Vastgoed, mét grote photowall, in het RAFC Fan Village en maak kans op een shirt, gesigneerd door de hele ploeg.

Jeco Energies, een innovatieve speler in de energie- en automatisatiesector. Sinds twee jaar betrouwbare partner van RAFC. Hun slogan 'When Power Becomes Smart' mag je letterlijk nemen: Jeco Energies streeft naar de slimste oplossing voor elke klant, wereldwijd. RAFC is voor hen niet alleen een partner, maar ook de perfecte bondgenoot om groei te verwezenlijken.

Ligna Hout, al meer dan 30 jaar (!) een trouwe partner van RAFC. Dit seizoen waren ze nog main partner van “Den Dubbel”. Is Ligna Hout voor de bekerfinale opnieuw de geluksbrenger? Ligna staat voor “Just In Time Service” en kwaliteit als het gaat over verpakkingshout op maat voor haven en industrie. Het is duidelijk: “Voor service, kies Ligna”

D’Ieteren Mobility Company, een toonaangevende mobiliteitsspeler op de as Antwerpen-Mechelen-Brussel en een dochteronderneming van D’Ieteren Automotive. Hun krachten zijn gebundeld in meer dan 25 concessies van Auto Natie Group, Brussels Auto Group, D’Ieteren Centers en Jennes. Klanten krijgen de allerbeste service en het meest gepaste advies voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. Onder de noemer D’Ieteren Luxury Performance bieden ze ook de luxemerken Porsche, Bentley, Lamborghini, Maserati, Bugatti en Rimac aan.

Studio Vik, een nieuwe partner voor onze bekerfinale. De naam "Studio Vik" komt voort uit "Very Important Kids”. Hun missie: preventieve maatregelen bieden aan jongeren, vóór mogelijke uitdagingen zich op school of via hobby's aandienen. Kinderen ervaren vaak struikelblokken op het vlak van o.a. concentratie, zelfbeheersing, weerbaarheid, zelfvertrouwen, etc. Logisch: groeien gaat gepaard met vallen en opstaan. Studio Vik helpt hen door dit proces heen, aan de hand van een gestructureerde aanpak. Deskundige begeleiders, ook wel bekend als "Vikskes", streven ernaar om elke jongere te behandelen als een belangrijk individu, met unieke behoeften, talenten en potentieel. Hun link met onze club is héél duidelijk: samen kansen bieden aan de ‘Very Important Kids’.

Mega Speelstad is een unieke binnenspeeltuin, uitgegroeid tot een heus kinderpretpark in Wechelderzande – Lille. Daarnaast kan je, buiten, Toverstad ontdekken: een prachtige buitenspeeltuin met ruim zonneterras en een stretchtent als je even wil ontsnappen aan de zon. Speelstad en Toverstad vormen één geheel; je betaalt dus slechts één bedrag voor zowel binnen als buiten!

Beverland is een reusachtig kinderpretpark in Maaseik en heeft een groot assortiment aan leuke attracties. Voor elke leeftijd zijn er aangepaste speeltoestellen. Een echte authentieke paardenmolen, botsauto’s, de Butterfly, Luna Loop, tassenmolen en tal van klimkooien, leuke trampolines, afgebakende peuterzones en een prachtige buitenspeeltuin wachten jullie op!

Ghelamco, internationaal befaamde en toonaangevende projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder van de familie Gheysens. Dankzij hen bleef RAFC bestaan en, meer nog, bereikte de club door hun niet-aflatende steun de top van het Belgische voetbal, zowel op infrastructureel, structureel als sportief vlak. Met sportieve resultaten die in 2023 een hoogtepunt bereikten: de Croky Cup, de landstitel, de Supercup én de kwalificatie voor de Champions League – met als kers op de taart de overwinning op de Bosuil tegen FC Barcelona.

Partners én fans, samen in Rood en Wit naar het Koning Boudewijnstadion!