2023: update ONE-account én nieuwe RAFC-app!

Nieuws 4 januari, 2023

Met de verdere groei van onze club zetten we verdere stappen in de ondersteuning van onze fans. Om hen nog beter te begeleiden in de aankoop van tickets, het opladen van RAFC Cashless Cards en het aanschaffen van merchandise in de webshop hebben we de verschillende systemen geoptimaliseerd. Die komen nog steeds samen in het unieke ONE-account.

1. Ticketingplatform

Als club hebben we van de WK-periode gebruik gemaakt om het ONE-account aan te pakken. Als supporter van RAFC blijf je het unieke ONE-account gebruiken vanuit one.rafc.be. Met dit supportersaccount heb je als fan de mogelijkheid om tickets aan te kopen en RAFC Cashless Cards op te laden (vanaf 5/01).

Voor abonnees:

  • De RAFC-abonnementskaarten van dit seizoen blijven geldig. Die zullen op exact dezelfde manier gebruikt kunnen worden om in het Bosuilstadion te geraken.
  • Jouw ONE-account is toegankelijk via one.rafc.be.
  • Geld opladen op jouw RAFC-abonnement en/of RAFC Cashless Card doe je nadat je ingelogd bent op tickets.rafc.be, vanaf donderdag 5 januari. Digitaal opladen is momenteel enkel mogelijk via deze weg, de (oude) RAFC-app werkt niet langer meer. Eens de nieuwe RAFC-app gelanceerd wordt zal ook via deze weg digitaal opladen opnieuw mogelijk worden.
  • De komende maanden werken we aan de verdere optimalisatie van onze ticketingwerking om op termijn onder andere de Free Your Seat-functionaliteit mogelijk te maken voor abonnees.

Voor fans die losse tickets willen kopen:

  • Via volgende link kan je inloggen op jouw account: one.rafc.be. Kijk zeker jouw persoonsgegevens na.
  • Tickets kopen doe je via tickets.rafc.be.
  • Geld opladen op jouw RAFC Cashless Card doe je nadat je ingelogd bent op tickets.rafc.be, vanaf donderdag 5 januari. Digitaal opladen is enkel mogelijk via deze weg, de (oude) RAFC-app werkt niet langer meer. Eens de nieuwe RAFC-app gelanceerd wordt zal ook via deze weg digitaal opladen opnieuw mogelijk worden.

2. Fanapp

In het kader van de verdere digitalisering van de club lanceert RAFC binnenkort ook een nieuwe fanapp. In deze app zullen de laatste nieuwsfeiten, wedstrijdinformatie, giveaways, etc. aangeboden worden.

De nieuwe RAFC-app zal binnenkort beschikbaar zijn in de App Store (iOS) en Play Store (Android). De huidige fanapp werkt niet langer meer en mag dus verwijderd worden van jouw mobiel apparaat. Hou de RAFC-kanalen in de gaten voor meer informatie!

3. FAQ

Vragen of onduidelijkheden? Bekijk het helpcenter met veelgestelde vragen op support.rafc.be.

4. RAFC - KAA Gent

De losse ticketverkoop voor de wedstrijd tegen KAA Gent van zaterdag 7 januari (20u45) gaat vandaag om 13u00 van start via tickets.rafc.be!