Praktische informatie RAFC thuiswedstrijden

Mededeling 9 december, 2021

We zijn als club blij dat we onze supporters in het Bosuilstadion mogen ontvangen. Wél zijn er door het overlegcomité en de Pro League maatregelen opgelegd.

Mondmaskerplicht
Er geldt een algemene mondmaskerplicht vanaf 6 jaar in het Bosuilstadion. Bij aankomst in het stadion, in de binnenruimtes van het stadion alsook buiten op de tribunes.

Eet- en drankstanden gesloten
Hoewel we als club verschillende pistes onderzocht hebben om alsnog onder het horecaprotocol de drank- en eetstanden te kunnen openen, laat de wetgeving omtrent de veiligheid in het stadion niet toe om meubilair te plaatsen in de publieke fanzones. Daardoor zouden we als club niet voldoen aan het horecaprotocol (enkel zittend consumeren aan tafels van maximum 6 personen). Concreet zullen de drank- en eetstanden dus gesloten blijven tot verdere versoepelingen mogelijk zijn.

Toegangscontrole: COVID SAFE TICKET + TOEGANGSTICKET
Om het stadion te betreden zijn er twee vereisten:

  1. Een geldig Covid Safe Ticket (CST) + ID-kaart
  2. Een geldig abonnement/wedstrijdticket

Kom tijdig naar het stadion om lange wachtrijen te vermijden. Toegangstickets zijn zoals steeds terug te vinden in het ONE-account.

Rookvrij stadion
Sinds dit seizoen zijn alle stadions in de Pro League rookvrij. Roken is dus niet langer toegestaan op de tribunes van het Bosuilstadion.