RAFC Academy verwelkomt met Port of Antwerp-Bruges & Kids of Tomorrow twee nieuwe partners

Nieuws 19 oktober, 2024

Schitterend nieuws voor en van de RAFC Academy: de jeugdacademie heeft een partnership afgesloten met niet één, maar zelfs twee partners!

Port of Antwerp-Bruges is natuurlijk al geruime tijd partner van The Great Old. Het havenbedrijf zal zich vanaf nu, naast het A-elftal, onze jobbeurs en onze communitywerking #AntwerpFirst in de vorm van ondersteuning voor onze Antwerp Streetboys, extra engageren voor onze opkomende talenten van de RAFC Academy. Onze jeugd is de toekomst en onze trouwe havenpartner wenst zich ook hiervoor te engageren!

Gloednieuw is het partnership met Kids of Tomorrow – een nieuwe trotse partner voor onze RAFC Academy. En dat heeft een duidelijke reden: Kids of Tomorrow zet zich in voor, zoals de naam het zegt, de jeugd van morgen. Want onze kinderen, dat is de toekomst. De missie van Kids of Tomorrow: preventieve maatregelen bieden aan jongeren, nog vóór mogelijke uitdagingen zich op school en/of hobby/sport zich aandienen, zodat positieve hits in hun prille leven stijgen op vlak van school, vrienden en sport. Quasi ieder kind ervaart wel eens een struikelblok in de vorm van bijvoorbeeld concentratie, zelfbeheersing, weerbaarheid, zelfvertrouwen, ... En dat is maar logisch: groeien gaat gepaard met vallen en opstaan. Kids of Tomorrow helpt jongeren doorheen dit proces aan de hand van een gestructureerde aanpak.

Zowel Port of Antwerp-Bruges als Kids of Tomorrow zullen vanaf dit weekend te bewonderen zijn als shirtsponsors van onze spelers van de RAFC Academy. Een letterlijke ruggensteun voor al onze youngsters! Wij kijken alvast samen uit naar de verdere ontwikkeling van deze partnerships.