RAFC Academy zoekt extra chauffeurs voor 2023

RAFC Academy 5 januari, 2023

Rijd jij straks de nieuwe Bosuilheld naar de training? De RAFC Academy is op zoek naar sympathiserende chauffeurs om onze jonge Reds op trainingsdagen thuis op te halen en na de oefensessies opnieuw veilig thuis af te zetten.

Ben jij een betrouwbare en ervaren chauffeur en beschik jij over een rijbewijs B? Kortom, zijn onze talenten bij jou in veilige handen? Dan ben jij de Rood-Witte medewerker die onze jeugd zoekt! Samen op weg naar de top!

RAFC heeft voor iedere chauffeur een minibusje (8+1 personen) van de club voorzien. Er wordt gewerkt met een vaste route en planning. Bij voorkeur wordt er al vanaf maandag 9 januari opgestart. Ben jij beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag tussen 16u00 & 18u00? Ben jij ook nog eens beschikbaar tussen 12u30 & 15u00? Dan ben jij de ideale kandidaat! De ervaring leert ons dat zeker gepensioneerden het ideale profiel hebben om te solliciteren met betrekking tot beschikbare tijd.

Hebben we je enthousiast kunnen maken en zie jij jezelf al werken bij RAFC?
Solliciteer dan snel door uw interesse kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar tim.jansen@rafcjeugd.be. Vermeld in uw e-mail uw naam, geboortedatum en -plaats en een foto van uw rijbewijs B. Vervolgens zal u worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en, indien positief, aangeworven worden met een sympathisantenovereenkomst.

Opgelet: het gaat hier dus niet om een deeltijdse of voltijdse arbeidsovereenkomst, maar om een sympathisantenovereenkomst met betaling per prestatie, die van rechtswege eindigt op 31/05/2023. Verdere toelichting wordt gegeven tijdens het persoonlijke gesprek.