RAFC - K Beerschot VA: ticketinformatie & Free Your Seat

Nieuws 18 september, 2024

Ticketinformatie: R Antwerp FC – K Beerschot VA

Den Derby is terug. En de vraag naar tickets zéér groot. Daarom bundelen we in dit websiteartikel de belangrijkste informatie met betrekking tot de losse ticketverkoop, Free Your Seat en mobiliteit/parkeergelegenheid. Kan jij er als RAFC-abonnee niet bij zijn? Maak dan een andere Red blij door gebruik te maken van Free Your Seat.

We herinneren eraan dat, volgens het Koninklijk Besluit Ticketing, elk toegangsbewijs op de juiste naam moet staan, namelijk op die van de gebruiker van het toegangsticket.

Free Your Seat

De Free Your Seat-functionaliteiten voor Den Derby zijn vanaf nú actief.

Geef abonnement door

Jouw abonnement doorgegeven aan een vriend/familielid blijft mogelijk tot en met zaterdag 28 september (23u59), via tickets.rafc.be.
Opgelet: indien je jouw abonnement doorgeeft aan een vriend/familielid, dan zullen tickets pas vanaf maandag 23/09 te downloaden zijn, op vraag van de autoriteiten.

Verkoop abonnement door

Hetzelfde geldt voor het doorverkopen van jouw abonnement via Free Your Seat, waarbij je jouw abonnementsplaats te koop kan aanbieden via de club, en daarvoor een compensatie kan claimen.

Alle informatie over Free Your Seat vind je hier terug.

Losse ticketverkoop

R Antwerp FC – Beerschot vindt plaats op zondag 29 september om 13u30. De losse ticketverkoop start -zoals steeds- 48u voor aanvang van de wedstrijd. In dit geval dus op vrijdag 27 september om 13u30. De losse ticketverkoop loopt tot en met zaterdag 28 september om 23u59.

De losse ticketverkoop is alleen toegankelijk voor ONE-accounts die gecreëerd zijn vóór 01/01/2024 én die sinds 01/01/2023 minstens vijf tickets aangekocht hebben. Je kan via deze weg controleren of jij binnen dit specifieke segment valt.

Mobiliteit

Parkeren kan tijdens het seizoen 2024/25 betalend op Parking Gosselin (inrit via Belcrownlaan). Voor één parkingticket betaal je € 10, per match. Maar het is ook mogelijk om een parkeerabonnement te nemen op Parking Gosselin. Dat abonnement is geldig voor alle 20 thuiswedtrijden, en daar betaal je € 150 voor.

Ter plaatse kan je ook een parkingticket/parkeerabonnement kopen, maar er wordt aangeraden om je ticket op voorhand aan te kopen om wachtrijen te vermijden. Je aankoop doe je daarom best nu al via tickets.rafc.be.

Alle informatie over Parking Gosselin vind je hier.

RAFC moedigt fans aan om alternatieve vervoersmiddelen te gebruiken voor hun trip naar de Bosuil. Kom met de fiets of met het openbaar vervoer. Er zijn rond het Bosuilstadion voldoende fietsenstallingen en er liggen bus- en tramhaltes op wandelafstand.

Meer info over het parkeerbeleid van RAFC vind je terug op deze webpagina.