RAFC kan Tribune 4 niet op volle capaciteit benutten

Mededeling 25 augustus, 2021

Beste supporters,

Vermits het comité van Binnenlandse Zaken niet vroeger dan 2 september bijeen komt en pas dan definitieve toestemming kan verlenen aangaande de capaciteit van Tribune 4 en de nodige attesten, kunnen we de vrije ticketverkoop voor de wedstrijd van donderdag helaas niet opstarten. Bovendien moeten we de huidige verkoop aan abonnees die voorrang hadden om tickets aan te kopen stopzetten.

De capaciteit van Tribune 4 is immers tot nader orde beperkt tot 2000 supporters. Hierdoor zullen sommige supporters die een ticket hadden aangekocht voor Tribune 4 van zitplaats en tribune moeten veranderen.

Onder andere de resterende business-tickets op Tribune 1 zullen hiervoor worden aangewend, waardoor de volledige capaciteit van Tribune 1 kan worden ingezet. Er kunnen daarnaast 3000 supporters plaatsnemen op Tribune 3, inclusief het bezoekersvak. Alle concrete info zal je op jouw e-ticket terugvinden, dat later vandaag verstuurd wordt. Supporters die samen als groep een ticket hebben aangekocht, zullen als groep behouden blijven.

De club beseft dat dit geen ideaal scenario is en betreurt de manier van communicatie van de afgelopen week. Antwerp had op een bomvolle Bosuil gerekend, maar daar is buiten onze wil anders over beslist.

Wij hopen op uw begrip. Concrete informatie over de wedstrijd van zondag tegen OHL volgt weldra. We trachten voor deze wedstrijd zo snel als mogelijk een regeling uit te werken.