RAFC kondigt uniek partnership aan met B19!

Business 2 november, 2023

We zijn verheugd om een nieuw partnership aan te kondigen met B19 business club om zowel voor het business segment van RAFC als de leden van B19 het netwerken & streven naar zakelijk succes naar een hoger niveau te tillen.

B19 is een nationale business club die steeds kort en krachtige activiteiten organiseert. Jaarlijks organiseren ze 150 nationale uiteenlopende en inspirerende events waaronder afterwork sessies met unieke sprekers, bedrijfsbezoeken, business speed dates en workshops. De focus ligt steeds op het aanbieden van een zakelijk netwerk voor de leden om enerzijds interessante nieuwe mensen te leren kennen en anderzijds het aantal professionele contacten te verbreden. Dit jaar bestaat B19 tien jaar en telt het meer dan 1600 leden over heel België. B19 is het grootste nationale platform voor KMO’s.

“We hebben ongeveer 20 events per jaar in Vlaanderen en 150 nationaal gezien, waar je als lid van B19 steeds welkom bent. Je kiest gewoon welke spreker of activiteit je interesseert en je schrijft je in. B19 is volledig digitaal. We hebben een app waar je alle conferenties terug kan vinden en u zeer eenvoudig kan inschrijven. Wens je de app te downloaden? Kijk dan in de App Store van uw telefoon of klik hier en neem een kijkje in de mogelijkheden en planning. Indien gewenst kan je zelfs via de app kiezen om te carpoolen om leden sneller te leren kennen en tevens een steentje bij te dragen aan het behoud van onze planeet.” Aldus Sofie Borghgraef, manager van B19 Vlaanderen.

“RAFC en B19 zijn niet aan hun proefstuk toe. Afgelopen seizoen werden de eerste bouwstenen tot een partnership gelegd. Er werden al twee succesvolle netwerkevents georganiseerd voor de leden van B19 en de leden van Business Club 1880 om met elkaar in contact te treden en meerwaarde te bieden. Ook voor het komend seizoen zullen de handen in mekaar geslagen worden om minstens één gezamenlijk event te organiseren. Het samenbrengen van beide partijen binnen het partnership brengt opportuniteiten met zich mee met als finaal doel nieuwe business te genereren”. Aldus Tom Aerts, Strategic Partnerships Lead van RAFC.

Onze nieuwe partner zal ook tijdens enkele thuismatchen van onze Reds aanwezig zijn met hun fotograaf om unieke beelden en herinneringen te maken samen met uw genodigden. Zet alvast de wedstrijd van aankomende zondag tegen KRC Genk in uw agenda.

Neem dus zeker een kijkje op de website voor een overzicht van de activiteiten van B19 in België: https://www.newb19.be/. Voor verdere info kan u steeds rechtstreeks contact opnemen met Sofie Borghgraef, manager van B19 Vlaanderen, via sofieb@b19.be