RAFC lanceert met ‘Reds Forever’ een herdenkingsmoment voor overleden supporters

Nieuws 17 oktober, 2024

RAFC lanceert met ‘Reds Forever’ een herdenkingsmoment voor overleden supporters

Op donderdag 31 oktober, tijdens onze bekerwedstrijd tegen Deinze, organiseert The Great Old voor het eerst ‘Reds Forever’. Een weerkerend initiatief rond Allerheiligen waarbij we stilstaan bij de dierbaren die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn. Dierbaren die de Bosuil in hun hart droegen en een onvoorwaardelijke liefde hadden voor Rood-Wit. Met dit initiatief, dat past in onze communitywerking #AntwerpFirst, zullen we, één keer per jaar, op een unieke manier van de Bosuil De Hemel Van Deurne-Noord maken.

Ruggensteun voor onze Reds

In een periode van rouw is steun cruciaal en die vinden we als #OneRedFamily steeds bij elkaar. Tijdens onze bekerwedstrijd tegen Deinze nemen we dat letterlijk. Nabestaanden krijgen de kans om de naam van hun dierbare die afgelopen 12 maanden is overleden, te vereeuwigen in het rugnummer van een Antwerpspeler. Zo biedt RAFC ruggensteun aan de nabestaanden, en de overledenen op hun beurt aan pakweg Zeno, Toby of Vincent. Jouw geliefde staat nog een laatste keer, letterlijk en figuurlijk, op de Heilige Grond, dichtbij onze Reds.

Ben jij vóór 1/11/2023 een trouwe Red verloren?

Ook die trouwe fans bieden we die avond een plaats op de Bosuil. Hun naam zal mee verschijnen op het grote scherm aan tribune 4 en op de LED-boarding.

Om de avond compleet te maken, eren we vlak voor de aftrap al onze dierbaren met het RAFC-clublied, gevolgd door You’ll Never Walk alone. Laten we er als #OneRedFamily een mooi en eervol moment van maken.

Wat moet je doen?

Via deze link kan je de naam en overlijdensdatum van jouw dierbare doorgeven. Nadien zorgt RAFC ervoor dat zijn/haar naam vereeuwigd wordt op een rugnummer van het bekershirt waarin we spelen tegen Deinze (voor overledenen vanaf 1/11/23) of op het grote scherm aan T4 en onze LED-boarding (voor overledenen vóór 1/11/23). Je kan het formulier invullen tot en met maandag 21 oktober.

Als jouw dierbare een plaatsje krijgt op het rugnummer zal RAFC jou vooraf inlichten op welk shirt dat zal zijn. Wil je zelf zo’n shirt bemachtigen als eeuwige herinnering, dan zal je achteraf de kans krijgen om eentje aan te kopen via de RAFC-webshop. Meer info daarover volgt. #AntwerpFirst #InclusionFirst