RAFC speelt testwedstrijd tegen AS Monaco op 17/07

Nieuws 12 juli, 2021

Op zaterdag 17 juli om 17u speelt Royal Antwerp FC thuis op de Bosuil tegen de Franse topclub AS Monaco. Bovendien wordt dit ook een testevenement voor de club, want we hebben de toelating gekregen om een beperkt aantal toeschouwers toe te laten in het Bosuilstadion. Daarvoor gelden heel specifieke parameters die ons opgelegd zijn door de overheid. Dit is ook de reden van de laattijdige aankondiging van de wedstrijd.

Wil je de wedstrijd live volgen op de Bosuil? Dat kan! Tickets bestellen kan via jouw ONE-account op tickets.rafc.be vanaf dinsdag 13 juli 2021 (12.00u). Hierbij hanteren we het principe ‘first come, first served’. Verzamel alvast de gsm-nummers van de personen waarmee je wil komen kijken.

Let op: tickets (€12,50 per persoon) zijn maximaal per 8 te bestellen en zullen ten laatste 48u voor aanvang van de wedstrijd verstuurd worden. Je zal geen keuze van tribune kunnen selecteren. Jouw zitplaatsen worden automatisch toegewezen zodat we volgens de opgelegde protocollen een maximaal aantal supporters kunnen toelaten.

Dankzij ons partnership met Telenet hoeft gelukkig geen enkele supporter de wedstrijd te missen. De wedstrijd is live te volgen op Play Sports Open met volledige omkadering. Daarnaast zal de wedstrijd ook uitgezonden worden via de Facebookpagina van Play Sports.

Voor abonnees die vorig seizoen de wedstrijd tegen K Beerschot VA hebben gemist, vanwege de opgelegde maatregelen, zal RAFC alles in het werk stellen deze abonnees te ontvangen tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Uiteraard vragen we je de Covid-maatregelen strikt op te volgen: mondmaskerplicht in het gehele stadion. We zullen ook je temperatuur meten bij het binnenkomen van het stadion.

Als logehouder of loungehouders zal je een aangepaste communicatie ontvangen.