RAFC zet structureel partnership op met Sportoase en Foodmaker

Business 30 september, 2022

Stamnummer 1 verwelkomt met Sportoase & Foodmaker twee nieuwe partners bij de club. Sportoase streeft ernaar om 362 dagen per jaar heel België gezonder te maken in 1 van hun 18 vestigingen. Van zwembaden, fitness, wellnesszones, sportzalen, klimmuren tot zelfs ijsbanen, alles is aanwezig. Met persoonlijke begeleiding, advies en topmateriaal kan je hier in de beste omstandigheden aan je gezondheid werken. Jaarlijks ontvangt Sportoase maar liefst 4 miljoen bezoekers – een aantal dat blijft groeien. Mede door de grote vraag van ondernemingen die inzetten op gezonde medewerkers en in Sportoase een belangrijke partner vinden in zowel aanbod als begeleiding.

Sinds 2004 zorgt Foodmaker voor ultraverse en heerlijke maaltijden, met ingrediënten die zoveel mogelijk van hun eigen biovelden komen. Het verhaal van het lifestyle-bedrijf steunt op het samenbrengen van een community waar een gezonde, actieve levensstijl centraal staat.

Een gezonde samenwerking

Naast reeds bestaande samenwerkingen tussen Sportoase & Foodmaker komen beide bedrijven nu samen op de Bosuil. Sportoase en Foodmaker genieten van de wedstrijden vanuit een gedeelde loge en worden de officiële gezondheidspartners van RAFC. Naast visibiliteit tijdens wedstrijden zullen beide partners ook actief meewerken aan verschillende evenementen van The Great Old. Foodmaker draagt daarnaast ook bij aan de werking van het A-team met recuperatiemaaltijden voor de spelers en staff.

RAFC & Sportoase doen bewegen

Na de COVID-gezondheidscrisis van de afgelopen jaren wil RAFC haar community meer doen bewegen. Dankzij het partnership met Sportoase genieten de abonneehouders van de club (ONE+ members) van 25% korting op alle tarieven in de Sportoase-vestigingen vanaf heden, oktober 2022. Ook gewone ONE-users zullen via de RAFC-app kortingen krijgen op bepaalde activiteiten bij Sportoase.