RAFC Academy zoekt extra chauffeurs

RAFC Academy 23 augustus, 2022

De RAFC-jeugdacademie is nog steeds in volle expansie en zoekt daarom nog 4 extra chauffeurs om onze jonge Reds op trainingsdagen thuis op te halen en na de oefensessies opnieuw veilig thuis af te zetten.

Rijd jij straks de nieuwe Bosuilheld naar de training?

Ben jij een betrouwbare en ervaren chauffeur en beschik jij over een rijbewijs B? Kortom, zijn onze talenten bij jou in veilige handen? Dan ben jij de Rood-Witte medewerker die onze jeugd zoekt! Samen op weg naar de top!

RAFC heeft voor iedere chauffeur een minibusje (8+1 personen) van de club voorzien.

Dit is wat van jou een geschikte chauffeur maakt

Je bent een ervaren chauffeur. Veiligheid staat voorop in je werk. Daarnaast krijg je energie van het werken met jongeren tussen de 12-18 jaar en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent daarnaast sociaal ingesteld. Je kunt dus een goede balans creëren en behouden tussen een veilige rit en een goede sfeer in de bus.

Je bent het eerste gezicht van de RAFC-jeugdopleiding en vindt het dan ook belangrijk dat je een verzorgde uitstraling hebt.

Ben jij beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag tussen 16u00 & 18u00? Ben jij ook nog eens beschikbaar tussen 12u30 & 15u00? Dan ben jij de ideale kandidaat!

Hebben we je enthousiast kunnen maken en zie jij jezelf al werken bij RAFC?
Solliciteer dan snel, we komen graag met je in contact!

Solliciteren kan tot en met donderdag 25 augustus.
We nodigen je dan graag uit voor een gesprek op zaterdag 27 augustus.

Schrijf nu in via dit formulier!