Stoom jezelf samen met RAFC & Sportoase klaar voor de Antwerp Ten Miles!

Nieuws 9 maart, 2023

Ben jij al ingeschreven voor de Antwerp Ten Miles via RAFC en partner Sportoase?

Tot aan de start worden er iedere donderdagavond gratis loopsessies onder professionele begeleiding georganiseerd op en rond de Bosuil onder de noemer RAFC Loopt. Vorige week vond de eerste sessie van RAFC Loopt plaats, vandaag wordt er opnieuw gestart aan de hoofdingang van het Bosuilstadion rond 18u30. Beginnende of ervaren loper? Iedereen is welkom – er zijn loopcoaches voor ieder niveau. Samen hebben we één doel: de Antwerp Ten Miles uitlopen.

Wil jij graag mee komen lopen, maar nog niet helemaal overtuigd?

RAFC Loopt is helemaal gratis en je moet vooraf niet inschrijven. Er worden de komende weken nog zeven gratis loopsessies georganiseerd waarbij je geniet van professionele begeleiding van een loopcoach op jouw niveau. Je verkent de omgeving rond het Bosuilstadion en verschijnt in de ideale conditie aan de start van de Antwerp Ten Miles. Voorzie je eigen drinkbus voor tijdens het trainen en geniet achteraf van een snack aangeboden door Foodmaker!

De voorbereiding voor de Antwerp Ten Miles start nu. Inschrijven voor de Ten Miles, Short Run of Kids Run kan nog tot uiterlijk woensdag 29 maart.

Antwerp Ten Miles op zondag 23 april

Inschrijven voor de Antwerp Ten Miles via RAFC en onze partner Sportoase loont. Om je een echte VIP-ervaring te bezorgen voorzien wij jou van extra veel comfort en leuke voordelen in onze Sportoase Zone, vlakbij de start en finish van het evenement:

  • Wij zorgen voor jouw inschrijving
  • Jouw startnummer ligt voor jou klaar
  • Ontvang een uniek RAFC x Sportoase x Foodmaker T-shirt
  • Geniet van een deugddoende massage om de spieren los te maken
  • Nuttig een overheerlijke maaltijd van Foodmaker
  • Wij voorzien eigen toiletten en een veilige plek om je sporttas op te bergen

Op deze website vind je verdere praktische informatie en kan je inschrijven voor de Antwerp Ten Miles via RAFC en partner Sportoase!