Ticketinformatie: RAFC - OH Leuven

Nieuws 27 juli, 2022

Zondag ontvangen onze Reds Zulte Waregem voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De laatste tickets voor deze wedstrijd gaan nu in verkoop via tickets.rafc.be. We kijken ook al vooruit naar de wedstrijd van het weekend daarop: RAFC – OH Leuven op zondag 7 augustus. De losse ticketverkoop voor deze thuiswedstrijd gaat morgenmiddag om 13u00 van start.

Donderdag 28/07 I FC Drita – RAFC I aftrap om 20:00

Zoals eerder gecommuniceerd heeft de UEFA beslist om geen fans van RAFC toe te laten in het stadion. Wij vragen onze fans om die beslissing te respecteren en dan ook niet naar Kosovo af te reizen.

FC Drita - RAFC zal in België niet te volgen zijn via een officiële livestream. RAFC heeft er tevergeefs alles aan gedaan om met de Kosovaarse rechtenhouder tot een overeenkomst te geraken. RAFC zal haar fans via tekstupdates op haar social media op de hoogte houden van het wedstrijdverloop. Meer info vind je hier.

Zondag 31/07 I RAFC – Zulte Waregem I aftrap om 21:00

Voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen is het belangrijk dat abonnees hun nieuwe abonnement hebben afgehaald. De Ticket Corner is daarom in de maand juli extra geopend. Kan jij zelf niet naar de Ticket Corner komen? Dit seizoen kan je abonnement afgehaald worden met een volmacht!

Op wedstrijddag is het niet mogelijk om abonnementen af te halen. Abonnees die de wedstrijd tegen Zulte Waregem willen bijwonen moeten hun abonnement dus ten laatste op zaterdag 30/07 afhalen in de Ticket Corner.

De losse ticketverkoop voor deze wedstrijd loopt nog tot uiterlijk zaterdagavond 23u59 via tickets.rafc.be, tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Controleer of jouw ONE-account gekoppeld is met jouw identiteitskaart via one.rafc.be. Op wedstrijddag worden er géén tickets verkocht.

Als logehouder, loungehouder of B2B-klant hebt u een aangepaste communicatie ontvangen.

Zondag 07/08 I RAFC – OH Leuven I aftrap om 21:00

De losse ticketverkoop voor de wedstrijd tegen OH Leuven gaat morgen, donderdag 28 juli, om 13u00 van start via tickets.rafc.be. Controleer op voorhand of jouw ONE-account gekoppeld is met jouw identiteitskaart via one.rafc.be. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht.

Als logehouder, loungehouder of B2B-klant zal u een aangepaste communicatie ontvangen.