Wedstrijdverslag: Francs Borains - Young Reds

RAFC Academy 18 augustus, 2022

Een échte voetbalmatch, zo kan je de wedstrijd Francs Borains - Young Reds kort samenvatten. Er werd door onze Young Reds tot het einde gestreden voor de punten, maar tevergeefs: er werd 2-0 verloren in het Stade Robert Urbain.

In de eerste helft kwam Francs Borains na 31 minuten op voorsprong via een penalty van Teddy Chevalier (FB). Doelman Davino Verhulst (YR) dook naar de correcte hoek maar het schot van de gewezen KVK-, Moeskroen- en Zulte Waregem-aanvaller paste precies in het hoekje: 1-0.

Onze Young Reds kwamen na de rust niet goed uit de kleedkamer en na amper 40 seconden spelen in de tweede helft was het al prijs: 2-0. Nadien gingen onze Young Reds op zoek naar de aansluitingstreffer. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd kwamen ze er dichtbij, maar de dubbele voorsprong voor Francs Borains bleef op het scorebord staan: 2-0 eindstand.

Na deze verdienstelijke en vooral hoopvolle partij kijken we uit naar de volgende wedstrijd, de eerste thuiswedstrijd voor onze Young Reds. Op woensdag 24/08 nemen ze het op tegen Zébra Elites, thuis op het Lisp in Lier om 20u00. Tickets aankopen voor deze wedstrijd kan vanaf morgen, vrijdag 19/08 om 13u. Alle ticketinformatie in verband met onze Young Reds vind je hier terug.