Royal Antwerp FC zoekt PERFORMANCE ANALYST ASSISTANT

Nieuws 2 juli, 2021

Voor onze A-kern zijn we op zoek naar PERFORMANCE ANALYST ASSISTANTS. (stage met mogelijkheid tot contract na proefperiode)

JOUW OPDRACHT:

Je assisteert onze Head of Analysis Stephen Foyston in het capteren en analyseren van trainingen en wedstrijden. Je tekent elke trainingsdag van 10 tot 12.30 present. (Ontbijt 9u - 9u30 en lunch 12u30-13u30 met spelersgroep optioneel) en bent op wedstrijddag een hele dag beschikbaar. Je staat in voor het aanleveren (zelf filmen indien nodig) van videobeelden van de trainingen en wedstrijden van het A-team.

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van specifieke videofragmenten (gericht op teamtactische principes én op individuele prestaties). Je bent een fervent Apple-gebruiker en beheerst vlot de basisprincipes van videomontage en kan met de software van Hudl Sportscode overweg (korte opleiding wordt voorzien indien nodig).

Je wil op korte termijn de sport-tactische video-analyse– het zogenaamde coding - aanleren. Je begrijpt en spreekt Engels.

Deze opdracht is een stageplek voor 1 persoon (of kan opgesplitst worden in 2 stageplekken) en loopt tot eind december 2021. Hierna volgt mogelijk een contractuele verbintenis.

Geïnteresseerd? Ben je bereid je ‘vol’ te smijten? Ben jij die m/v/x die samen met onze club wil groeien? Ben je onmiddellijk inzetbaar? Mail dan je motivatiebrief en CV naar Stephen Foyston, stephen.foyston@rafc.be en overtuig hem van je kunnen, goesting én engagement!