Ticketinformatie: RWDM & KAA Gent

Nieuws 18 september, 2023

Morgen maakt The Great Old haar debuut in de UEFA Champions League. FC Barcelona vormt de tegenstander op speeldag 1 van het kampioenenbal. Komend weekend staat de volgende thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League op het programma: RAFC ontvangt RWDM zaterdagavond (23/09) om 20u45. De inhaalwedstrijd tegen KAA Gent, de huidige leider in het klassement, vindt volgende week woensdag (27/09 – 20u45) plaats. De ticketinformatie voor deze thuiswedstrijden vind je hieronder.

RAFC – RWDM | zaterdag 23 september – 20u45
Start losse ticketverkoop: dinsdag 19/09 – 13u00

RAFC – KAA Gent | woensdag 27 september – 20u45
Start losse ticketverkoop: woensdag 20/09 – 13u00

De losse ticketverkoop loopt zoals steeds tot en met één dag voor de respectievelijke wedstrijd, tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag worden er géén tickets verkocht.

Tickets voor deze wedstrijden worden verkocht via tickets.rafc.be. Per order kunnen er maximaal 4 tickets aangekocht worden. Er geldt voor deze wedstrijden géén restrictie op de aanmaakdatum van het ONE-account.

Free Your Seat-principe voor RAFC-abonnees

Kan jij als RAFC-abonnee er niet bij zijn tegen RWDM of tegen KAA Gent? Dan kan je gebruikmaken van het Free Your Seat-principe om jouw RAFC-abonnement vrij te maken en door te geven aan een gekoppelde vriend/familielid in het ticketplatform:

  1. Het is daarom belangrijk om hiervoor vriendengroepen aan te maken. Hoe je vriendengroepen aanmaakt en kan beheren lees je in deze FAQ. Eens een vriend geconnecteerd is met jouw persoonlijke ONE-account en is toegevoegd aan jouw vriendengroep zal je jouw RAFC-abonnement kunnen toewijzen aan deze vriend.
  2. Hoe je jouw abonnement exact kan doorgeven lees je hier. Het doorgeven van jouw abonnement kan tot één dag voor de wedstrijd.