Schrijf je nu in voor de Antwerp Ten Miles samen met partner Sportoase!

Nieuws 13 januari, 2023

Trek je loopschoenen aan en neem op zondag 23 april deel aan de Baloise Antwerp Ten Miles. Het grootste recreatieve loopevenement van onze dynamische diamantenstad vindt opnieuw plaats en dat willen wij niet missen. In het kader van #HealthFirst slaan RAFC en Sportoase de handen in elkaar om je door het grootste loopevenement van het land te loodsen. Naast de 10miles kan je ook deelnemen aan de Short Run of Kids Run. Inschrijven kan nog tot 29 maart, maar de voorbereiding start bij ons al vroeger!

Om je een echte VIP-ervaring te bezorgen voorzien wij jou van extra veel comfort en leuke voordelen in onze Sportoase Zone, vlak bij de start en finish van het evenement:

  • Wij zorgen voor jouw inschrijving
  • Jouw startnummer ligt voor jou klaar
  • Ontvang een uniek RAFC x Sportoase x Foodmaker T-shirt
  • Geniet van een deugddoende massage om de spieren los te maken
  • Nuttig een overheerlijke maaltijd van Foodmaker
  • Wij voorzien eigen toiletten en een veilige plek om je sporttas op te bergen

Het tarief voor de inschrijving, waaraan RAFC en Sportoase tal van extra’s koppelen, bedraagt 37 euro voor volwassenen. De Short run bedraagt 26 euro en de Kids run 10 euro.

Ben je net begonnen met lopen of ga je voor een persoonlijk record? Naast je inschrijving voor de Ten Miles kan je bijkomend inschrijven voor 8 gratis loopsessies met ervaren loopcoaches die je klaarstomen, ongeacht het niveau, voor het event. De sessies starten aan het Bosuilstadion om 18u30 en vinden elke donderdag van 23 februari tot 13 april plaats. Wil je meer informatie over onze voordelen of wil je meteen inschrijven voor een onvergetelijke ervaring? Surf dan naar https://www.sportoase.be/nl/nieuws/10miles-rafc want de plaatsen zijn beperkt!