Schrijf nú in voor de Drie Wijzen!

Business 2 mei, 2023

Volgende week woensdag 10 mei vindt de tweede editie plaats van het RAFC-netwerkevent De Drie Wijzen.

Na de kersverse bekerwinst is het de ideale gelegenheid om onze directeur voetbalzaken, Marc Overmars, te zien en te horen. Overmars is één van de drie praatgasten. De andere twee zijn RAFC-legend Cisse Severeyns en Claire Mertens, Destination Marketing Manager bij Visit Antwerp.

Marc Overmars gaat het onder andere hebben over de sportieve lijnen die de club uittekent. Cisse Severeyns blikt terug op de Europacup II-finale in het Wembleystadion (waar hij scoorde), precies 30 jaar geleden, en Claire Mertens zal het hebben over de uitdagingen van het Antwerpse toerisme post-corona.

De Drie Wijzen, een uniek evenement op de Bosuil! Een aangename combinatie van netwerken, dineren en boeiende praatgasten, op woensdag 10 mei vanaf 19u op de Bosuil.

U betaalt voor dit uniek evenement op de heilige grond 185 euro per persoon (excl. BTW). Inschrijven via volgende link: De Drie Wijzen (tickets4.biz). Inschrijven kan voor meerdere personen. Vanaf een gezelschap van 6 personen, bent u zeker van een eigen tafel tijdens het diner.

Was je er bij de 1e editie van ‘De Drie Wijzen’ niet bij? Of wil je die avond herbeleven? Kijk dan hieronder naar de aftermovie.

Business Club leden die editie 1 niet hebben meegemaakt, kunnen deze editie binnen hun business clubpakket bijwonen. Zij die er in september wél al bij waren, kunnen uiteraard opnieuw inschrijven, tegen betaling.