Ticketinformatie: Lillestrøm - RAFC

1 augustus, 2022

Voor de Europese uitwedstrijd tegen Lillestrøm SK zijn er 1.500 tickets beschikbaar gesteld. De ticketprijs bedraagt 21 EUR.

De aankoop van de tickets voor deze Europese wedstrijd zal via club verlopen op volgende manier:

  • Vanaf vandaag, 1 augustus 2022, vanaf 15u00 biedt de club een losse ticketverkoop aan die uitsluitend online verloopt via tickets.rafc.be. Deze tickets zijn beschikbaar voor zowel abonnees (B2C én B2B) als niet-abonnees. De verkoop verloopt via het first come, first served principe. Om een ticket aan te kunnen kopen moet je beschikken over een ONE-account met gekoppelde eID.

Jouw ticket dient afgehaald te worden aan onze Ticket Corner, gezien we als club fysieke tickets ontvangen hebben van Lillestrøm SK. Dit kan enkel op onderstaande momenten én op vertoon van de bevestigingsmail die je ontvangt na de online aankoop van je tickets.

  • Maandag 01/08: 15u-18u
  • Dinsdag 02/08: 14u-18u
  • Woensdag 03/08: 10u-13u30

Let op!

Je kan enkel een ticket aankopen indien je beschikt over een geldig ONE-account mét gekoppelde eID. Per order kunnen er maximaal 7 tickets worden aangekocht. Deze tickets kunnen ook enkel toegewezen worden aan unieke gebruikers met een geldig ONE-account met gekoppelde eID.

Na een succesvolle aankoop ontvang je een orderbevestiging per mail - kijk zeker ook jouw spambox na. Enkel met deze bevestigingsmail kan je jouw tickets ophalen aan de Ticket Corner. Het volstaat dat 1 persoon van hetzelfde order de tickets komt ophalen. De tickets worden overhandigd op vertoon van de bevestigingsmail van het order.

Belangrijke bijkomende informatie

Er is geen combiregeling van kracht. Vanuit de club wordt er geen vervoer georganiseerd. Iedereen moet op eigen houtje de verplaatsing naar Lillestrøm maken.

Verdere praktische communicatie met de supporters ter plaatse zal via het Matchday Center (Lillestrøm SK-RAFC) in de RAFC-app verlopen.

Het Meeting Point voor RAFC-fans werd vastgelegd in hoofdstad Oslo. Er wordt vanaf 14u verzameld in Café Sara (adres: Hausmanns Gate 29 Oslo). Stewards zullen onze uitsupporters vanaf 16u30 begeleiden naar het Åråsen Stadion in Lillestrøm. Verwachte aankomst ter plaatse: 17u15-17u45.

Livestream

Momenteel lopen de onderhandelingen nog over het aanbieden van een livestream - de eerste signalen zijn alvast positief. Van zodra er meer nieuws is horen jullie het als eerste!

__

Afhalen abonnementen
Tijdens bovenstaande openingsuren van de Ticket Corner is het ook mogelijk om abonnementen af te halen. Kan jij zelf niet naar de Ticket Corner komen? Dit seizoen kan je abonnement afgehaald worden met een volmacht!