Talkshow Number One verschoven naar volgend historisch Antwerp moment

Mededeling 29 juli, 2020

Royal Antwerp Football Club ziet zich genoodzaakt om de talkshow Number One af te gelasten. Number One zou donderdagavond live uitgezonden worden op haar eigen digitale kanalen, HLN.BE en Play Sports van TELENET . De nieuwe corona-maatregelen in de provincie Antwerpen en het negatieve reisadvies uit Nederland maken het onmogelijk om de talkshow te laten plaatsvinden.

Louis van Gaal, de centrale gast in Number One, kan door het negatieve reisadvies niet naar Antwerpen reizen. De ex-RAFC speler keek uit naar een terugkeer naar de Bosuil waar hij 4 seizoenen speelde. “Dit is heel erg jammer maar helaas een noodzakelijke beslissing. Bij een volgend historisch moment voor de club kom ik met veel plezier naar Antwerp.”

De tafel voor de talkshow, gemaakt uit de oude zitbanken van tribune 2, was klaar. Gastheer Kobe Ilse had een leuke tv-avond voorbereid maar uitstel is geen afstel. De plannen voor Number One gaan even de koelkast in maar worden daar op het gepaste moment met veel enthousiasme terug uitgehaald.