Voorrangsperiode abonnees RAFC-Basaksehir van start

16 augustus, 2022

Donderdag 18 augustus: Basaksehir - RAFC
Donderdag nemen onze Reds het in de heenwedstrijd van de UEFA Europa Conference League Play-offs op tegen het Turkse Basaksehir FK. Ga jij mee naar Istanbul? Tickets voor de uitsupporters zijn nog tot woensdagmiddag 12u00 te koop via tickets.rafc.be. Na afloop van de verkoop zullen de wedstrijdtickets per e-mail verzonden worden, zodra we ze gekregen hebben van de thuisclub. Het e-ticket kan rechtstreeks gescand worden via jouw mobiele telefoon. Afdrukken is niet nodig, maar wordt voor de zekerheid wel aangemoedigd.

De wedstrijd zal uitgezonden worden op VTM4.

Donderdag 25 augustus: RAFC - Basaksehir
Een week later, op donderdag 25 augustus, staat de terugwedstrijd gepland in het eigen Bosuilstadion. Zoals vorige week gecommuniceerd hanteren we hetzelfde principe als voor de wedstrijd tegen Lillestrøm SK en zal deze wedstrijd uitsluitend toegankelijk zijn met e-tickets.

De wedstrijd zal uitgezonden worden op VTM4.

Voorrangsperiode abonnees
Vandaag (12u00) start de voorrangsperiode voor abonnees via tickets.rafc.be. Deze loopt tot en met zondag 21 augustus (23u59).

Losse ticketverkoop
De losse ticketverkoop gaat van start op maandag 22 augustus (00u00) via tickets.rafc.be en loopt tot uiterlijk woensdag 24 augustus (23u59), tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag worden er géén tickets verkocht. Voor deze wedstrijd geldt een restrictie op de aanmaakdatum (15/07/2022) van het ONE-account. Controleer of jouw ONE-account gekoppeld is met jouw identiteitskaart via one.rafc.be.

Alle ticketinformatie over de wedstrijd(en) tegen Basaksehir FK kan je hier terugvinden.