Ticketinformatie Croky Cup, KV Mechelen & Young Reds

Nieuws 21 februari, 2023

Volgende week staan er twee thuiswedstrijden op het programma: op donderdagavond 02/03 om 20u45 tegen R. Union SG in de Croky Cup, en de competitiematch tegen KV Mechelen op zondagnamiddag 05/03 om 16u00. De Young Reds werken dit weekend al een thuiswedstrijd af. In deze communicatie lees je de ticketinformatie voor al deze wedstrijden, zowel voor abonnees als voor de vrije verkoop.

Om eenvoudig tickets aan te kopen voor jou en jouw vrienden/familie/... kan je gebruik maken van vriendengroepen binnen het ONE-account. Hoe je elkaar toevoegt als vriend binnen het vernieuwde ticketplatform lees je hier. Belangrijk: zowel oude vriendengroepen als kinderen (fan ID) zijn in het nieuwe ticketsysteem niet overgenomen. Kijk daarom nu in jouw ONE-account jouw persoonlijke gegevens én met wie je allemaal geconnecteerd bent na. Zodra ONE-accounts geconnecteerd zijn, is het mogelijk om voor vrienden tickets aan te kopen. Ben jij erbij met jouw vrienden/familie/...?

donderdag 2 maart (20u45) I RAFC - R. Union SG
Deze bekerwedstrijd is enkel toegankelijk met e-tickets en dus niet met het abonnement. Tickets voor deze wedstrijd worden verkocht via tickets.rafc.be.

Ticketprijzen
- T3 en T4 (staanplaatsen): €10
- T1 (111-112-116-117) en T4 (zitplaatsen): €15

Voorrangsperiode abonnees
Zoals eerder gecommuniceerd geldt er voor de terugwedstrijd in de halve finales van de Croky Cup een voorrangsperiode voor abonnees. Die voorrangsperiode loopt af op donderdag 23/02 (13u00).

Losse ticketverkoop
De losse ticketverkoop voor de bekerwedstrijd gaat op vrijdag 24/02 (13u00) van start en loopt tot en met woensdag 1 maart (23u59), tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht. Tickets voor deze wedstrijd worden verkocht via tickets.rafc.be.

zondag 5 maart (16u00) I RAFC - KV Mechelen
De losse ticketverkoop voor de competitiewedstrijd tegen KV Mechelen gaat morgen, woensdag 22 februari (13u00), van start en loopt tot en met vrijdag 4 maart (23u59), tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht. Tickets voor deze wedstrijd worden verkocht via tickets.rafc.be.

zondag 26 februari (14u30) I Young Reds - Jong KAA Gent
Komende zondag nemen de Young Reds het op tegen Jong KAA Gent. De aftrap van deze wedstrijd in Eerste Nationale wordt gegeven om 14u30 in het Herman Vanderpoortenstadion. Tickets voor deze wedstrijd worden verkocht via tickets.rafc.be of op matchdag zelf aan het stadionloket.

Als business-abonnee heb je een aangepaste communicatie ontvangen.