Ticketinfo Croky Cup finale 2023

Nieuws 15 maart, 2023

Zondag 30 april. Een datum die met rood en wit omcirkeld staat in jouw agenda. De dag van de finale van de Croky Cup in het Koning Boudewijnstadion. R. Antwerp F.C. wil er voor de 4de keer in haar geschiedenis de Beker van België pakken. Als trouwe fan wil jij dat uiteraard meemaken.

Haal je agenda erbij, want hieronder vind je informatie over enkele belangrijke data in de aanloop naar de finale.

Vanaf volgende week donderdag, 23 maart, kunnen fans van RAFC een ticket voor de finale kopen. Het gaat om een plek in tribune 4. Het stadionplan vind je als bijlage.
Er gelden twee voorrangsperiodes, zodat trouwe abonnees en aangesloten leden van de FASC met zekerheid een ticket kunnen aanschaffen:

(1) Aangesloten leden van de FASC kunnen via hun supportersvereniging één ticket per persoon kopen vanaf donderdag 23 maart tot en met maandag 27 maart.

(2) Abonnees hebben via hun ONE-account toegang tot de voorverkoop van woensdag 29 maart tot en met maandag 10 april. Belangrijk: Als abonnee kan je één ticket kopen. Heb je dus een ticket gekocht via (1), dan kan je geen extra ticket kopen via (2).

(3) De losse verkoop gaat van start op donderdag 13 april, ook via het ONE-account.

______

De prijs van een ticket is € 35.

Parking C staat ter beschikking van onze fans. Meer informatie hierover volgt. We kunnen wel al meegeven dat een parkeerplaats voor een bus er € 40 bedraagt, voor een personenauto betaal je € 10. RAFC stimuleert het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen.

Uiteraard zullen de Rood-Witte fans in de uren vóór de wedstrijd al in de sfeer kunnen komen in een Fan Village. Meer informatie daarover volgt later.

We rekenen op 30 april op de massale steun van onze trouwe fans. Zorg dus dat je erbij bent, bij de finale van de Croky Cup tegen YR KV Mechelen.