Ticketinformatie Croky Cup: RAFC - R Union SG

Nieuws 16 februari, 2023

Donderdag 2 maart staat ongetwijfeld met Rood-Wit omcirkeld in de agenda: de terugwedstrijd van de halve finale in de Croky Cup tegen R. Union SG op de Bosuil. De heenwedstrijd in het Joseph Mariënstadion eindigde op 1-0 voor Union. De Brusselaars reizen met een lichte bonus af, maar in de Hel van Deurne-Noord is alles mogelijk. Schreeuw jij onze Reds naar de finale van de Beker van België?

Deze bekerwedstrijd is enkel toegankelijk met e-tickets en dus niet met het abonnement. Tickets voor deze wedstrijd worden verkocht via tickets.rafc.be.

Ticketprijzen
- T3 en T4 (staanplaatsen): €10
- T1 (111-112-116-117) en T4 (zitplaatsen): €15

   Kinderen onder de 12 jaar betalen voor deze wedstrijd €10 per ticket. Mindervaliden en begeleiders betalen €5 per ticket.

   Voorrangsperiode abonnees
   Er zal voor abonnees een voorrangsperiode gelden van vrijdag 17/02 (10u00) tot en met donderdag 23/02 (13u00). Wie zijn/haar abonnementsplaats niet vastlegt vóór het verstrijken van deze voorrangsperiode ziet zijn/haar plaats terecht komen in de losse ticketverkoop. Abonnees kunnen hun ticket reserveren via tickets.rafc.be, waar het order (op jouw persoonlijke plaats) klaar zal staan als je inlogt met het ONE-account. Doorloop het betaalproces en ontvang jouw e-ticket binnen de 24u na aankoop in jouw ONE-account en via e-mail. Problemen? Volg dan hier het aankoopproces stap per stap.

   Belangrijk: vriendengroepen
   Om eenvoudig tickets aan te kopen voor vrienden/familie/kinderen kunnen ONE-accounts vanaf nu gelinkt worden aan elkaar. Hoe je elkaar toevoegt als vriend binnen het vernieuwde ticketplatform lees je hier. Belangrijk: zowel oude vriendengroepen als kinderen (fan ID) zijn in het nieuwe ticketsysteem niet overgenomen. Kijk daarom nu in jouw ONE-account jouw persoonlijke gegevens én met wie je allemaal geconnecteerd bent na. Van zodra ONE-accounts geconnecteerd zijn is het mogelijk om voor vrienden tickets aan te kopen.

   Losse ticketverkoop
   De losse ticketverkoop gaat op vrijdag 24/02 (13u00) van start en loopt tot en met woensdag 1 maart (23u59), tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht.

   Als business-abonnee heb je een aangepaste communicatie ontvangen.