Losse ticketverkoop RAFC - KV Oostende van start

Nieuws 6 februari, 2024

De verdediging van de Beker van België gaat verder. Er volgt nog één horde op weg naar een nieuwe Bekerfinale: een dubbele confrontatie met KV Oostende. De heenwedstrijd "aan ’t zeetje" vindt nu donderdag (08/02) plaats, de terugwedstrijd in het eigen Bosuilstadion staat op donderdag 29 februari (20u45) op het programma. Plaatsen onze Reds zich voor een derde bekerfinale in amper vijf seizoenen tijd? Gaan we met z’n allen, voor het tweede jaar op rij, naar De Heizel? Stuw RAFC naar de vijfde Beker van België in de clubgeschiedenis!

Deze bekerwedstrijd is enkel toegankelijk met e-tickets en dus niet met het abonnement. Tickets voor deze wedstrijd worden verkocht via tickets.rafc.be.

Ticketprijzen

 • € 15 - T4 staanplaatsen
 • € 17,50 - T3
 • € 20 - T4 zitplaatsen
 • € 20 - T1 VAK 111 & 117
 • € 25 - T1 VAK 112 & 116

    In bovenstaande vakken betalen kinderen onder de 12 jaar voor deze wedstrijd € 10 per ticket.

    Losse ticketverkoop
    De voorrangsperiode voor abonnees loopt tot middernacht, vanavond. De losse ticketverkoop gaat op woensdag 7 februari (13u00) van start en loopt tot en met woensdag 28 februari (23u59), tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht.

    Vriendengroepen
    Wil je voor meerdere personen een ticket aankopen? Dan dient iedereen over een ONE-account te beschikken én dienen deze accounts geconnecteerd te zijn als vrienden. Zodra ONE-accounts geconnecteerd zijn, is het mogelijk om voor vrienden tickets aan te kopen. Hoe je elkaar toevoegt als vriend lees je hier. Nakijken met wie je allemaal geconnecteerd bent kan in jouw ONE-account. Per order kunnen er maximaal 6 tickets besteld worden.

    Free Your Seat
    Het Free Your Seat-principe is voor deze bekerwedstrijd niet van toepassing, Croky Cup-wedstrijden zijn niet inbegrepen in het abonnement.

    RAFC - KV Mechelen
    Herinnering: de losse ticketverkoop voor de competitiewedstrijd tegen KV Mechelen gaat vandaag, dinsdag 6 februari, om 13u00 van start via tickets.rafc.be! Voor deze wedstrijd is het Free Your Seat-principe wél van toepassing. Lees hier alles over Free Your Seat.

    Als business-abonnee hebt u een aangepaste communicatie ontvangen.