Ticketinformatie Croky Cupfinale 2024

Nieuws 25 maart, 2024

Donderdag 9 mei. De dag van de finale van de Croky Cup tegen Royale Union SG in het Koning Boudewijnstadion. Voor het tweede jaar op rij kleurt RAFC de Heizel Rood en Wit!

Als fan wil jij er op 9 mei uiteraard weer bij zijn. Haal je agenda boven, want hieronder vind je informatie over enkele belangrijke data in de aanloop naar de finale.

Vanaf woensdag 3 april kunnen fans van RAFC een ticket voor de finale kopen. Het gaat om een plek in tribune 4. Het stadionplan vind je hier.

Er gelden twee voorrangsperiodes, zodat trouwe abonnees en aangesloten leden van de FASC een ticket kunnen aanschaffen:

  • 1. Leden van de FASC zullen via de federatie op de hoogte worden gebracht van de aankoopprocedure. De FASC krijgt 4.500 tickets. Dat aantal bevat ook de tickets voor abonnees die lid zijn van de FASC.
  • 2. Abonnees hebben door middel van hun ONE-account toegang tot de voorverkoop van woensdag 3 april (13u00) tot en met maandag 15 april (23u59) via tickets.rafc.be. Belangrijk: Als abonnee kan je één ticket kopen. Heb je dus een ticket gekocht via (1), dan kan je geen extra ticket kopen via (2). Je kan tickets aankopen voor alle abonnees die gekoppeld zijn aan jouw vriendengroep binnen het ONE-account, én nog geen ticket hebben. Let op! Spreek onderling goed af wie van jouw groep de aankoop voor zijn rekening neemt.
  • 3. De losse verkoop gaat van start op woensdag 17 april (13u), ook via tickets.rafc.be. Let wel: je kunt enkel een ticket kopen wanneer je ONE-account is aangemaakt vóór 15/03/2023.

  • 4. Extra tickets op Tribune 3 gaan in verkoop op dinsdag 30 april (17u) via tickets.rafc.be. Ook hier geldt de restrictiedatum van 15/03/2023 op het ONE-account. Per order kunnen er maximaal 4 tickets aangekocht worden.

De prijs van een ticket op Tribune 4 is € 35. De prijs van een ticket op Tribune 3 is € 70.

G-fans die de Croky Cupfinale willen bijwonen zullen worden geïnformeerd via de hun bekende kanalen.

We rekenen op 9 mei op de massale steun van onze trouwe fans! Via onze socials word je binnenkort op de hoogte gebracht van de meest gestelde vragen over onze bekerfinale.
___

Als logehouder, loungehouder of B2B-klant zal je een aangepaste communicatie ontvangen.