Ticketinformatie: RAFC-Olympiacos

Europa League 6 december, 2021

Voor onze laatste Europa League-thuiswedstrijd tegen Olympiacos op donderdag 9 december om 18u45 bieden we opnieuw een losse ticketverkoop aan. De prijs voor losse tickets voor een Europa League-wedstrijd bedraagt 30 EUR. We herinneren iedereen dat er een algemene mondmaskerplicht geldt in het gehele stadion. Bovendien zullen publieke catering zones gesloten blijven omwille van de verstrengde coronamaatregelen.

Ticketverkoop
De ticketverkoop start morgen, dinsdag 7 december, om 12u00 met een voorrangsperiode voor RAFC-abonnees. Vanaf woensdag 8 december 00u00 wordt de verkoop opengesteld voor niet-abonnees. De ticketverkoop zal zoals steeds verlopen via tickets.rafc.be. Voor deze wedstrijd zijn er losse tickets beschikbaar op Tribune 1, Tribune 3 en Tribune 4.

Zowel abonnees als niet-abonnees kunnen voor deze wedstrijd maximaal 4 tickets aankopen. Het toevoegen van abonnees zal zoals steeds gebeuren op basis van gsm-nummer of fan-ID voor kinderen. Niet-abonnees dienen te beschikken over een ONE-account dat is aangemaakt vóór 01/07/2021.

Tickets kunnen enkel aangekocht worden indien jouw eID gekoppeld is in het ONE-account. Is dit nog niet gebeurd? Dan kan je dat snel en eenvoudig doen in je ONE-account. RAFC keurt jouw eID nadien zo snel mogelijk goed.

Maatregelen
Toegang tot de tribune verloopt op vertoon van het e-ticket én van het Covid Safe Ticket, dat je samen met je identiteitskaart steeds bij moet hebben. Door de verstrengde coronamaatregelen geldt er een mondmaskerplicht in het gehele stadion en blijven de publieke eet- en drankstanden gesloten.

Aangekochte e-tickets ontvang je ten laatste 24u voor aanvang van de wedstrijd. Personen met een mini-abonnement kunnen hun tickets terugvinden in het ONE-account vanaf dinsdag 7 december 12u00. De ingangen openen om 16u45, twee uur voor aanvang van de wedstrijd.