Ticketinformatie: RAFC - KV Oostende

Nieuws 24 november, 2021

Voor de thuiswedstrijd tegen KV Oostende op zondag 28 november om 21u00 bieden we opnieuw een losse ticketverkoop aan. De ticketverkoop start woensdag 24/11 om 17u en zal zoals steeds verlopen via tickets.rafc.be. Voor deze wedstrijd zijn er losse tickets beschikbaar op Tribune 1, Tribune 3 en Tribune 4 (staan).

Zowel abonnees als niet-abonnees kunnen voor deze wedstrijd tot maximaal 4 tickets aankopen. Daarnaast kunnen tickets enkel aangekocht worden indien jouw eID gekoppeld is in het ONE-account. Is dit nog niet gebeurd? Dan kan je dat snel en eenvoudig doen in je ONE-account. RAFC keurt jouw eID nadien zo snel mogelijk goed. Jouw aangekochte e-tickets ontvang je ten laatste 24u voor aanvang van de wedstrijd.

Toegang tot de tribune verloopt voor niet-abonnees op vertoon van het e-ticket én van het Covid Safe Ticket, dat je samen met je identiteitskaart steeds bij moet hebben. Door de verstrengde coronamaatregelen geldt er een mondmaskerplicht in het gehele stadion. De ingangen openen twee uur voor aanvang van de wedstrijd. De ticketprijzen kan je tot slot hieronder raadplegen.

Belangrijk!
Om de toegangsstroom aan T4 zo efficiënt en vlot mogelijk te laten verlopen, is er gekozen om volgende regeling te hanteren:

  • Zitplaatsen Tribune 4: Ingang D
  • Staanplaatsen Tribune 4: Ingang E

De ingang die op uw abonnementskaart staat komt dus niet noodzakelijk overeen met deze nieuwe regeling. Het betreden van het stadion dient volgens deze regeling te gebeuren. Pogingen via de foute ingang zullen een foutmelding geven.