Info ticketverkoop RAFC - RSC Anderlecht

Nieuws 1 november, 2021

Voor de thuiswedstrijd tegen Anderlecht op zondag 7 november om 18u30 bieden we opnieuw een losse ticketverkoop aan. De ticketverkoop start dinsdag 2/11 om 17u en zal zoals steeds verlopen via tickets.rafc.be. Voor deze wedstrijd zijn er losse tickets beschikbaar op Tribune 1, Tribune 3 en Tribune 4 (staan).

Zowel abonnees als niet-abonnees kunnen voor deze wedstrijd tot maximaal 4 tickets aankopen. Aangezien het gaat om een risicowedstrijd kunnen deze tickets enkel aangekocht worden voor niet-abonnees, die beschikken over een geldig ONE-account dat is aangemaakt voor 1/07/2021.

Daarnaast kunnen tickets enkel aangekocht worden indien jouw eID gekoppeld is in het ONE-account. Is dit nog niet gebeurd? Dan kan je dat snel en eenvoudig doen in je ONE-account: https://one.rafc.be/nl/identiteitskaart. RAFC keurt jouw eID nadien zo snel mogelijk goed. Jouw aangekochte e-tickets ontvang je ten laatste 24u voor aanvang van de wedstrijd.

Toegang tot de tribune verloopt voor niet-abonnees op vertoon van het e-ticket én van het Covid Safe Ticket, dat je samen met je identiteitskaart steeds bij moet hebben. De ingangen openen twee uur voor aanvang van de wedstrijd. De ticketprijzen kan je tot slot hieronder raadplegen.