Ticketinformatie thuiswedstrijden Charleroi, Cercle Brugge & KV Kortrijk

Nieuws 6 maart, 2023

Tot het einde van de reguliere competitie staan er nog drie thuiswedstrijden op het programma: Sporting Charleroi (19/03), Cercle Brugge (09/04) en KV Kortrijk (16/04). Omdat de exacte speelmomenten voor deze wedstrijden ook gekend zijn delen we nu al mee wanneer de verschillende losse ticketverkopen van start gaan zodat jullie zich optimaal kunnen voorbereiden. De eerstvolgende losse ticketverkoop (Sporting Charleroi) gaat morgen, woensdag 8 maart, om 13u00 van start!

Om eenvoudig tickets te kopen voor jou en jouw vrienden/familie/... kan je gebruik maken van vriendengroepen binnen het ONE-account. Hoe je elkaar toevoegt als vriend binnen het vernieuwde ticketplatform lees je hier. Belangrijk: zowel oude vriendengroepen als kinderen (fan ID) zijn in het nieuwe ticketsysteem niet overgenomen. Kijk daarom nu in jouw ONE-account jouw persoonlijke gegevens na én met wie je allemaal geconnecteerd bent. Zodra ONE-accounts geconnecteerd zijn, is het mogelijk om voor vrienden tickets aan te kopen.

De losse ticketverkopen lopen zoals steeds tot en met matchdag-1 om 23u59, tenzij de Bosuil eerder uitverkocht is. Op wedstrijddag zelf worden er géén tickets verkocht. Tickets voor al deze wedstrijd worden verkocht via tickets.rafc.be.

zondag 19 maart (13u30) I RAFC - Sporting Charleroi
woensdag 8 maart (13u00) I start losse ticketverkoop

zondag 9 april (16u00) I RAFC - Cercle Brugge
woensdag 29 maart (13u00) I start losse ticketverkoop

zondag 16 april (18u30) I RAFC - KV Kortrijk
woensdag 5 april (15u00) I start losse ticketverkoop