Conference League-wedstrijden uitgezonden op VTM

Nieuws 2 augustus, 2022

RAFC is verheugd dat er een overeenkomst werd bereikt met zowel tegenstander Lillestrøm SK als DPG Media over het capteren en uitzenden van zowel onze heen- als terugwedstrijd in de derde voorronde van de UEFA Europa Conference League.

Concreet betekent dit dat beide wedstrijden tegen het Noorse Lillestrøm SK te volgen zullen zijn bij zowel VTM op nationale televisie als op HLN.be in de vorm van een liveblog met video updates. Het aftrapuur van de thuiswedstrijd van volgende week donderdag (11/08) wordt omwille van de TV-uitzending aangepast naar 19u30. Ticketinformatie voor RAFC – Lillestrøm SK volgt op woensdag 3 augustus.

Donderdag 4 augustus
Lillestrøm SK – RAFC om 19u00, live te volgen via VTM4 en HLN.be

Donderdag 11 augustus
RAFC – Lillestrøm SK om 19u30, live te volgen via VTM4 en HLN.be

RAFC dankt zowel Lillestrøm SK als DPG Media voor deze samenwerking.

__

Ticketverkoop Lillestrøm SK – RAFC
Nog tot en met morgen, woensdag 3 augustus, 13u30 kunnen supporters die de uitwedstrijd Lillestrøm SK – RAFC willen bijwonen in Noorwegen tickets aankopen via tickets.rafc.be. Alle informatie over de ticketverkoop vind je hier terug.

__

Loting play-offs voorronde UEFA Europa Conference League
Vandaag vond de loting voor de allerlaatste horde richting de groepsfase van de Conference League plaats. Brengen onze Reds de wedstrijden tegen Lillestrøm SK tot een goed einde, dan wacht de winnaar van het duel Breidablik (Ijsland) – Istanbul Başakşehir FK (Turkije). Mocht RAFC zich kwalificeren, wordt de uitwedstrijd op donderdag 18 augustus gespeeld. De thuiswedstrijd wordt een week later afgewerkt in het eigen Bosuilstadion op donderdag 25 augustus.