Update Tribune 4

Nieuws 10 september, 2021

De voorbije week zijn veelvuldige contacten geweest tussen de bouwheer en de verschillende bevoegde instanties m.b.t. het dossier Tribune 4. De gevraagde bijkomende info is aangeleverd en feedback hierop volgt. Deze contacten verlopen in een constructieve sfeer maar op vandaag is er nog geen definitieve beslissing, al is die wel dichtbij, omtrent de volledige opening van Tribune 4 en de timing hiervan. We begrepen dat die beslissing in de volgende week kan vallen. Zodra die bij de club is wordt onmiddellijk officieel gecommuniceerd, met als uiterste datum volgende vrijdag.

Hoewel de club geen actieve rol speelt in het technische proces hebben we wel op alle manieren duidelijk gemaakt hoe belangrijk een volle Bosuil is. Voor de immense sfeer en om iedereen te kunnen geven waar men recht op heeft na anderhalf jaar corona. We zijn terecht trots op de enorme groei van de club, in 4 jaar tijd staan we sportief opnieuw waar we horen te staan en is in recordtempo een modern stadion en bijhorende infrastructuur uitgebouwd. Dit terwijl er rond de andere velden amper een steen werd gelegd. Helaas verloopt tijdens een bouwproject van die orde niet altijd alles volgens plan en is het wegens de complexiteit van het dossier niet altijd mogelijk om tussentijds te communiceren. Wij hebben uiteraard begrip voor de bezorgdheid en frustraties van de supporters. Iedereen in en rond de club incasseert dan ook de terechte kritiek en werkt keihard verder om operationeel klaar te zijn zodra de beslissing valt.

We staan aan de vooravond van een 2de opeenvolgende Europa League groepsfase. En dit weekend hebben we eindelijk, na 18 maanden, opnieuw een uitwedstrijd met bezoekende fans. We zijn ervan overtuigd dat dit opnieuw een extra boost en motivatie zal zijn voor de spelersgroep!