Update Tribune 4

Nieuws 17 september, 2021

Komende zondag spelen onze Reds om 16u een thuiswedstrijd tegen RFC Seraing in de reguliere competitie.

De voorbije week zijn de contacten tussen de bouwheer en de verschillende bevoegde instanties m.b.t. het dossier Tribune 4 intensief gevoerd. De gevraagde bijkomende info werd aangeleverd en uitvoerig behandeld.

Jammer genoeg moeten wij als club meedelen dat, op vandaag, de club nog geen definitieve goedkeuring mocht ontvangen voor de volledige opening van Tribune 4. We werden geïnformeerd dat die definitieve beslissing wel hangende is en werken verder om alle formaliteiten te vervolledigen.

Concreet wil dit zeggen dat de capaciteit voor komende zondag opnieuw beperkt zal zijn tot 2000 supporters op Tribune 4. Hierdoor zijn we genoodzaakt terug te vallen op de regeling die werd ingevoerd tegen OHL. Dit wil dan ook zeggen dat er opnieuw een los ticketsysteem wordt ingevoerd vanaf 18u vanavond (17/09/'21).

Wij hebben begrip voor de bezorgdheid en frustraties van de supporters. Als club hebben we alles in het werk gesteld en zijn we operationeel klaar zodra de beslissing rond Tribune 4 definitief valt. Het doel blijft om groen licht te krijgen voor onze uitgestelde thuiswedstrijd tegen KRC Genk op woensdag 22 september.


Alles op een rijtje:

- Abonnees op Tribune 1 en Tribune 3 kunnen voor deze wedstrijd hun abonnement gebruiken om het stadion te betreden. Denk daarbij ook zeker aan het Covid Safe Ticket, dat je samen met je identiteitskaart steeds bij moet hebben!


- Op Tribune 4 kunnen 2000 abonnees plaatsnemen. Hiervoor stellen we vanaf vanavond 18u (17/09/'21) een gratis registratiesysteem op via tickets.rafc.be voor alle abonnees van Tribune 4. Hier zal dus worden gewerkt met e-tickets, en niet met het abonnement. Denk ook zeker aan het Covid Safe Ticket, dat je samen met je identiteitskaart steeds bij moet hebben!

- Supporters (met een abonnement op Tribune 4) die geen ticket bemachtigen voor de wedstrijd tegen Seraing op zondag 19 september, zullen recht hebben op volgende tegemoetkoming:

Een compensatie in de vorm van één gratis wedstrijd in de Europa League groepsfase van het seizoen 2021/2022. Meer informatie over hoe deze regeling wordt toegepast, volgt zo snel mogelijk.