Ticketupdate 13/09 UEFA Champions League: mini-abonnementen

Nieuws 13 september, 2023

UPDATE TICKETVERKOOP 13/09:

We vallen meteen met de deur in huis: helaas zullen niet alle RAFC-abonnees een mini-abonnement kunnen aankopen voor de UEFA Champions Leaguewedstrijden op de Bosuil. Dat komt omdat we rekening moeten houden met enkele specifieke UEFA-richtlijnen rond de ticketverdeling. In het bijzonder:

  • De staanplaatsen van Tribune 4 moeten voor Europese wedstrijden omgevormd worden tot safe-standingplaatsen, wat zorgt voor een capaciteitsvermindering.
  • UEFA heeft als organisator recht op heel wat tickets voor haar eigen partners en haar werknemers.

Wat houdt dit in?

  • Als alle abonnees een mini-abonnement zouden willen kopen, gaan we 600 abonnees helaas moeten teleurstellen.
  • Maximum één week voor iedere thuiswedstrijd zal een losse verkoop starten voor abonnees die naast een mini-abonnement gegrepen hebben. Het aantal tickets hangt af van de niet-opgenomen tickets door UEFA.
  • Om iedere abonnee evenveel kans te geven een mini-abonnement aan te kopen, wordt er net zoals tegen AEK Athene gewerkt met twee voorrangsperiodes (lees hieronder meer daarover).
  • Bij de aankoop van een mini-abonnement zal je op het stadionplan - en op de plaatsen die voor jou van toepassing zijn - een zitje kunnen kiezen. Het is dus niet zo dat je gegarandeerd op jouw abonnementsplaats van in de reguliere competitie terecht komt.

Hieronder kom je de volledige info te weten die voor jou van toepassing is.

Voorrangsperiode voor abonnees op T4-zitplaatsen / T3 / T1 (111, 112, 116, 117)

Als abonnee op één van bovengenoemde plaatsen geniet jij van een voorrangsperiode die ingaat op donderdag 14/09 – 18u30 en loopt tot en met zaterdag 16/09 – 09u00. Het is niet mogelijk om iedereen zijn/haar vaste abonnementsplaats van in de reguliere competitie te garanderen. Daarnaast zal het first come, first served-principe gelden. Het aankopen van het mini-abonnement kan via tickets.rafc.be, en dat op bovengenoemde tribunes (niet op T4-staanplaatsen). Per order kunnen er maximaal 4 mini-abonnementen aangekocht worden voor abonnees in jouw vriendengroep.

Het ticket dat je ontvangt zal in de vorm van een e-ticket zijn.

Voorrangsperiode voor abonnees op T4-staanplaatsen (safe standing-principe)

Eerst en vooral, als abonnee op de staanplaatsen van T4 heb je evenveel kans om een mini-abonnement te bemachtigen als de andere abonnees. Zelfs al start jullie voorrangsperiode later.

Voor jou zal de voorrangsperiode lopen vanaf zondag 17/09 – 10u tot en met maandag 18/09 – 18u00. Via tickets.rafc.be kan je jouw mini-abonnement aankopen op één van de beschikbare plaatsen van de onderste ring van Tribune 4 (capaciteitsbeperking UEFA) of op een andere vrije plaats in het stadion. Het aankopen van het mini-abonnement kan via tickets.rafc.be en zal volgens het first come, first served-principe verlopen. Per order kunnen er maximaal 4 mini-abonnementen aangekocht worden voor abonnees in jouw vriendengroep.

Het ticket dat je ontvangt zal in de vorm van een e-ticket zijn.