Van Den Bosch en Krasniqi verlengen contract bij RAFC

Transfer 7 september, 2022

Zeno Van Den Bosch (19) en Laurit Krasniqi (21) verlengden zonet hun contract bij The Great Old voor 3 seizoenen, met optie! Beide jeugdproducten van onze #RAFCacademy maakten dit seizoen de voorbereiding in Oostenrijk mee en zaten intussen ook al enkele keren in de Europese selecties. Afgelopen zaterdag stonden beide verdedigers ook in de basis bij de Young Reds, die na een 0-1 overwinning tegen KFC Dessel hun eerste drie punten pakten.

Krasniqi stond tweemaal in de basis tegen FC Drita in de voorrondes van de Conference League, en scoorde in Kosovo een belangrijk doelpunt. Vorig seizoen maakte hij al zijn debuut in de Jupiler Pro League. Dat gebeurde in de laatste wedstrijd van de Play-offs, op het veld van Union.

De twee verdedigers spelen al geruime tijd in de Rood-Witte kleuren. Centrale verdediger Van den Bosch startte bij onze U14, linksachter Krasniqi bij de U8. Tijdens de zomerstage in juli spraken we nog uitgebreid met onze twee youngsters. Je kan het interview hier herbekijken.

Proficiat met de contractverlenging en veel succes, Zeno en Laurit!