Van Moer Logistics tekent partnership met RAFC voor het seizoen 2024/25

Business 21 augustus, 2024

Van Moer Logistics, een logistieke dienstverlener binnen o.a. de Antwerpse haven, heeft zonet met onze geliefde club een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het voetbalseizoen 2024-2025.

Onze nieuwe partner is opgericht in 1990 door Jo Van Moer en Anne Verstraeten, en is tot op vandaag uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de logistieke sector. Met 40 locaties in België en Duitsland, 500 vrachtwagens, 800.000 m² aan magazijnoppervlakte en 9 binnenvaartschepen, biedt het bedrijf een breed scala aan diensten aan waaronder transport, distributie, opslag, intermodale logistiek en tankcontainer logistiek.

Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en heeft zich altijd gericht op het bouwen van duurzame partnerrelaties. Jo Van Moer, medeoprichter en CEO, en tevens voorzitter van SK Beveren, benadrukt de natuurlijke verbinding van zijn bedrijf met beide clubs: "Zowel Royal Antwerp FC als SK Beveren zijn twee clubs die een link hebben met de haven van Antwerpen. Voor ons is het dus een logische keuze om een engagement aan te gaan met beide clubs."

Met dit nieuwe partnership bevestigt Van Moer Logistics opnieuw zijn engagement, zowel op economisch als op sociaal vlak. "Al enkele jaren nodigen we onze klanten uit voor de thuiswedstrijden van ‘den Antwerp’. Wij zijn dan ook enorm trots om een partnership met 'The Great Old' af te sluiten, een club met een rijke geschiedenis en een gepassioneerde fanbasis, die perfect aansluit bij onze visie," aldus Van Moer.

Van Moer en Antwerp, making the difference together!