Hulde aan Vic Mees, Mister Antwerp. Ontdek meer!

Nieuws 16 september, 2022

Op 11 november is het tien jaar geleden dat RAFC-legend Vic Mees overleed. Onze club wil die verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Zo zal RAFC een boek uitbrengen over het leven en de carrière van Vic Mees. Hoewel het ruim zes decennia geleden is dat Vic Mees een actief voetballer was, blijft hij een legende van het Belgische voetbal.

In het midden van de jaren 50 dirigeerde Vic Mees Antwerp naar grote hoogte, met bekerwinst in 1955 en de Belgische titel in 1957 als grootste triomfen. Hij kreeg één keer de Gouden Schoen en werd als aanvoerder van de Rode Duivels en de ‘Entente Anversoise’ alom gewaardeerd en gerespecteerd.

De biografie is een ultieme hulde aan één van de beste spelers van Royal Antwerp FC ooit. Een must have voor elke fan van Rood-Wit! Met heel wat getuigenissen roepen we de tijdsgeest op rond de figuur van Vic Mees als mens, familieman, voetballer én Mister Antwerp.

Een fantastisch extraatje: als je nu bestelt en voorintekent, komt jouw naam ín het boek! Je kunt het Vic Mees-boek hier bestellen via onze webshop of in onze fanshop. Het boek kost 30 euro en zal beschikbaar zijn vanaf zaterdag 12 november.

Later worden er nog meer initiatieven bekendgemaakt waarmee we de 10de overlijdensverjaardag van Vic Mees gaan herdenken. Hou de RAFC-kanalen dus zeker in de gaten.