Voorbeschouwing: thuiswedstrijd R. Antwerp F.C. - Club Brugge

Mededeling 12 december, 2020

R. Antwerp neemt het morgen in de Pro League op tegen Club Brugge. De wedstrijd volgt na een sterke Europese campagne; zowel van Club Brugge in de Champions League als R. Antwerp FC in de Europa League. Sportieve rivaliteit in de nationale competitie maar één gezamenlijke Europese ambitie: we nemen samen verantwoordelijkheid op in het belang van het Belgische voetbal.

Antwerp betreurt de manier van berichtgeving vanochtend in Het Laatste Nieuws waarbij op een vrij ongenuanceerde manier een bepaald beeld wordt gecreëerd waarin we ons niet herkennen. Omdat ze niet strookt met de realiteit en bovendien ook reacties zou kunnen uitlokken die niemand wenselijk vindt. Zeker in deze moeilijke tijden, waarin voetbal net een lichtpunt is voor zoveel voetbalsupporters.

Dat we grote sportieve ambities en een stevige sportieve strijd op de grasmat niet met onze fans kunnen delen doet pijn. RAFC mist haar supporters. Hou vol, beste supporters, samen gaan we nog mooie momenten beleven. Hopelijk komen die momenten er in 2021 snel aan. Maar eerst focus: de wedstrijd van morgen!